30.2 C
Athens
Πέμπτη, 01 Οκτ 2020
ΟΔΗΓΟΙ | ΚΟΛΠΑ | ΜΥΣΤΙΚΑ Netflix: αφαιρέστε μία ταινία ή μία σειρά από την...

Netflix: αφαιρέστε μία ταινία ή μία σειρά από την ενότητα “Συνεχίστε να βλέπετε με το προφίλ…”

-

Πολλές φορές έχει τύχει (μάλλον σε όλους μας) να έχουμε ξεκινήσει την παρακολούθηση μίας ταινίας ή μίας σειράς στο Netflix και να την παρατήσουμε γιατί δεν μας άρεσε. Ok, όλα καλά, περνάμε στον επόμενο τίτλο. Όμως, στην ενότητα “Συνεχίστε να βλέπετε με το προφίλ…” μας προτείνεται η συνέχιση της παρακολούθησης του συγκεκριμένου τίτλου ενώ εμείς θέλουμε σε αυτή την ενότητα να υπάρχει μόνο περιεχόμενο που κάποια στιγμή όντως θα συνεχίσουμε τη θέασή του.

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε το συγκεκριμένο τίτλο από την ενότητα “Συνεχίστε να βλέπετε με το προφίλ…” και σας τον παρουσιάζουμε:

Από υπολογιστή

Στο δικό μας παράδειγμα, θέλουμε να αφαιρέσουμε την ταινία Στέρεο.

Ανοίγουμε από υπολογιστή έναν περιηγητή ιστού (Chrome, Firefox, Safari κλπ) και επισκεπτόμαστε τη σελίδα της Netflix. Περνώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το επάνω δεξί βελάκι (mouse over) αποκαλύπτεται το μενού τον Ρυθμίσεων. Εμείς επιλέγουμε Λογαριασμός.

Στην ενότητα το προφίλ μου επιλέγουμε Δραστηριότητα Προβολών.

Βρίσκουμε τον τίτλο που μας ενδιαφέρει (αν είστε binge watchers ετοιμαστείτε για μπόλικο scrolling) και πατάμε το “Χ”.

Εμφανίζεται το μήνυμα επιβεβαίωσης, ο τίτλος εντός 24 ωρών θα έχει καταργηθεί από το ιστορικό προβολών, άρα και από την ενότητα “Συνεχίστε να βλέπετε με το προφίλ…”.

Στη δική μας περίπτωση η ταινία Στέρεο αφαιρέθηκε μετά από 15-20 λεπτά.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε σειρά και όχι ταινία, θα πρέπει να διαγράψετε από το ιστορικό όλα τα επεισόδια.

Update 28 Απριλίου 2020: Επιλέγοντας τη διαγραφή ενός επεισοδίου υπάρχει και η επιλογή «απόκρυψη σειράς».

συνέχεια αρχικού κειμένου

Πλέον, γνωρίζετε πως να κρατήσετε “καθαρή” την ενότητα συνέχισης προβολών στο Netflix, μόνο με τους τίτλους που όντως προτίθεστε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε.

Από κινητό

Update 28 Απριλίου 2020:

Πλέον το Netflix δεν επιτρέπει τη διαχείριση των λογαριασμών μέσω των mobile apps καθώς εμφανίζεται το μήνυμα «μεταβείτε στο Netflix στο web για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας». Οπότε αναγκαστικά θα χρειαστείτε πρόσβαση από browser (ακόμα και από κινητό, ακολουθώντας την πιο πάνω διαδικασία).

συνέχεια αρχικού κειμένου

Από κινητό, ανοίγουμε την εφαρμογή του Netflix, πατάμε στις τρεις γραμμές [περισσότερα] κάτω δεξιά και Λογαριασμός.

Θα ανοίξουν οι ρυθμίσεις του λογαριασμού μας στον προεπιλεγμένο περιηγητή ιστού του smartphone / tablet μας. Επιλέγουμε Δραστηριότητα Προβολών.

Και πατάμε το “Χ” στον τίτλο που θέλουμε να αφαιρέσουμε.

Σημείωση: και στις δύο περιπτώσεις (υπολογιστή ή φορητή συσκευή) θα πρέπει να εισάγουμε τα διαπιστευτήριά μας του Netflix εάν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία πάλι μέσω browser.

Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύλληψη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί πνευματικής ιδιοκτησίας

04-06-2020: Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις των νομοθεσιών για την πνευματική ιδιοκτησία και την προστασία συνδρομητικών υπηρεσιών ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αθήνα,...

Πως ασφαλίζουμε το οικιακό δίκτυο μας

Δουλεύετε από το σπίτι; Η ασφάλεια του οικιακού δικτύου σας είναι το πιο σοβαρό θέμα που πρέπει να κοιτάξετε και για αυτό το λόγο...

Vodafone: στήριξη του #DigitalSolidarityGR

Η Vodafone Ελλάδας δίνει το μήνυμα της ψηφιακής αλληλεγγύης με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε...

«Η Forthnet δίπλα στους συνδρομητές της διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τους»

Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα για όλες τις οικογένειες που απολαμβάνουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες της εταιρείας. H Forthnet, η εταιρεία που...

Νέα ελληνική streaming πλατφόρμα κινηματογράφου

Cinobo σημαίνει Cinema-No-Borders, δηλαδή κινηματογραφική ψυχαγωγία χωρίς περιορισμούς. Η νέα ελληνική συνδρομητική streaming πλατφόρμα (sVOD) είναι ήδη στον αέρα από τις 12 Μαρτίου 2020...

«H COSMOTE στηρίζει τους πελάτες της – προσφορές για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας και της ψυχαγωγίας»

Φαίνεται πως η πρόσκληση για ψηφιακή αλληλεγγύη (#DigitalSolidarityGR) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρχίζει να «πιάνει τόπο». Ο πρώτος πάροχος που ανταποκρίθηκε είναι η Cosmote: - Δωρεάν 15...

Σχετικάάρθρα