Νέο video από την Apple για το Portrait Lighting στο iPhone X

1225

Η Apple, χθες Παρασκευή, ανέβασε ένα νέο video στο κανάλι της στο YouTube, αυτή τη φορά δείχνοντας τη λειτουργία Portrait Lighting στο iPhone X.

Το video διαρκεί 38 δευτερόλεπτα και τιτλοφορείται «A New Light.» Η Apple στο video τονίζει πως με το Portrait Lighting μπορούμε να δημιουργήσουμε εφέ για τις φωτογραφίες μας επιπέδου studio, χωρίς το studio.

Αν και το Portrait Lighting είναι διαθέσιμο στο iPhone X αλλά και στο iPhone 8 Plus, η επετειακή συσκευή της Apple είναι η μόνη που διαθέτει τη λειτουργία και στις δύο κάμερες, καθώς η εμπρόσθια φέρει το σύστημα κάμερας TrueDepth.

Το χαρακτηριστικό Portrait Lighting κάνει χρήση προηγμένων αλγόριθμων προκειμένου να υπολογίσει την αλληλεπίδραση του προσώπου μας με το φως και να δημιουργήσει μοναδικά εφέ.

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

 

ΣΧΟΛΙΑ
Προηγούμενο άρθροThe Wall από τη Samsung
Επόμενο άρθροCES 2018: Ford Ojo Electric Scooter
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.