Νέο video από την Apple για το iPad Pro με τίτλο «What’s a computer»

682

Η Apple κυκλοφόρησε την Πέμπτη τη νέα της διαφήμιση με τίτλο «What’s a Computer.» Το video αφορά το νέο iPad Pro και αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια της Apple να πείσει το κοινό πως μπορεί το τάμπλετ της να αντικαταστήσει επάξια ένα laptop.

Αυτή τη φορά όμως η Apple κινήθηκε πιο έξυπνα. Αντί να προσπαθεί να αποδείξει πως το iOS μπορεί να θεωρηθεί ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα για desktop συστήματα – κάτι που προφανέστατα δεν ισχύει – μας δείχνει τις δυνατότητες του iPad Pro με το iOS 11 και μας θέτει το ερώτημα «τι είναι ένας υπολογιστής».

Τι ορίζει έναν υπολογιστή λοιπόν; Το κοριτσάκι του video χρησιμοποιεί εν κινήσει το iPad Pro του κατά τη διάρκεια της μέρας. Πιο συγκεκριμένα, μιλάει με τους φίλους της, χρησιμοποιεί την κάμερα, επεξεργάζεται φωτογραφίες, χρησιμοποιεί το Apple Pencil, αλλά και τη λειτουργία split-screen. Όταν λοιπόν η μητέρα της τη ρωτάει τι κάνει στον υπολογιστή, το κοριτσάκι απαντά:

«What’s a computer?»

Το video αυτό θα μπορούσε να είναι και η απάντηση της Apple στον CEO της Microsoft, Satya Nadella, ο οποίος πριν περίπου μία εβδομάδα απευθυνόμενος σε δύο δημοσιογράφους που κρατούσαν συσκευές iPad τους είχε πει: «get a real computer»

 

 

 

Φίλοι της Apple, ετοιμάσαμε για εσάς μία νέα ενότητα, αποκλειστικά αφιερωμένη στα νέα και στα προϊόντα της Apple. Το tecky θα καλύπτει όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Apple, στο εξής ακόμα πιο δυνατά, αλλά και θα ετοιμάζει για εσάς οδηγούς και κείμενα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες μας συσκευές.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στη σελίδα μας στο facebook. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

 

ΣΧΟΛΙΑ