Νέο 4K drone video του Apple Park (Νοέμβριος ’17)

220

Αν και το Apple Park έχει πλέον ανοίξει τις πύλες του για τους επισκέπτες αλλά και για τη μεταφορά μέρους του εργατικού δυναμικού της εταιρείας, αυτό δεν αποτρέπει τη λήψη νέων πλάνων από drones.

Το νέο drone footage προέρχεται από τη Maverick Solutions και από αυτό μπορούμε να διαπιστώσουμε την πρόοδο των έργων αλλά και το πώς έχει διαμορφωθεί το Apple Park έως σήμερα.

Όπως μπορούμε να δούμε από το video, οι εργασίες διαμόρφωσης των εξωτερικών χώρων προχωρούν, αν και ακόμα μένουν πολλά ακόμα να γίνουν. Είναι πλέον σαφές πως ούτε έως το τέλος του έτους το Apple Park δεν θα είναι πλήρως έτοιμο.

Αναμένουμε το “κόσμημα” Apple Park να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

 

 

Φίλοι της Apple, ετοιμάσαμε για εσάς μία νέα ενότητα, αποκλειστικά αφιερωμένη στα νέα και στα προϊόντα της Apple. Το tecky θα καλύπτει όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Apple, στο εξής ακόμα πιο δυνατά, αλλά και θα ετοιμάζει για εσάς οδηγούς και κείμενα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες μας συσκευές.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στη σελίδα μας στο facebook. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ