Η Apple διέθεσε πριν λίγο στους δημιουργούς τις τέταρτες δοκιμαστικές εκδόσεις των επερχόμενων λειτουργικών της συστημάτων iOS 11.2.5watchOS 4.2.2macOS 10.13.3 και tvOS 11.2.5.

Οι ενημερώσεις αυτές διατέθηκαν από την Apple μία μέρα μετά την επίσημη έκδοση του iOS 11.2.2 και περίπου μία εβδομάδα μετά από την κυκλοφορία των τρίτων δοκιμαστικών εκδόσεων. Εκτός από κάποιες πρώτες ενδείξεις ύπαρξης της λειτουργίας AirPlay 2, προς το παρόν δεν έχουμε συναντήσει κάτι το αξιοσημείωτο.

Όπως έχουμε ξαναπεί, το πιθανότερο είναι να δούμε τις επίσημες εκδόσεις να κυκλοφορούν ταυτόχρονα (ή κοντά, ημερολογιακά) με το HomePod. Οι σημερινές beta εκδόσεις είναι διαθέσιμες μέσω του Developer Center και σύντομα OTA.

Φυσικά, όπως πάντα, εάν εντοπίσουμε κάτι το αξιοσημείωτο θα ενημερώσουμε το παρόν κείμενο, άμεσα.

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

ΣΧΟΛΙΑ