30.2 C
Athens
Πέμπτη, 24 Σεπ 2020
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ PAY TV Νέες επιλογές για τις εικόνες των προφίλ μας στο...

Νέες επιλογές για τις εικόνες των προφίλ μας στο Netflix

"Σήμερα ανακοινώνουμε την εξέλιξη των προφίλ. Τα εικονίδια προφίλ που χρησιμοποιείτε εδώ και πέντε χρόνια ανανεώνονται. Παρουσιάζουμε επίσης μια σειρά νέων εικονιδίων, μεταξύ αυτών, μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες από τις σειρές και τις ταινίες του Netflix."

-

H Κάθι Κονκ, Διευθύντρια Καινοτομίας Προϊόντων του Netflix, υπογράφει την ανακοίνωση του δικτύου, στην οποία παρουσιάζεται η ανανέωση των εικονιδίων προφίλ. Στα πλαίσια των “εορτασμών” του Netflix για τα 5 χρόνια από την προσθήκη του χαρακτηριστικού των προφίλς, το δίκτυο προσθέτει νέες και ποιο ενδιαφέρουσες επιλογές για τα εικονίδια που χρησιμοποιούμε.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι πως θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και φωτογραφίες ηθοποιών, ως εικόνες προφίλ μας. Δοκιμάσαμε να αλλάξουμε την εικόνα προφίλ μας, αλλά έως αυτή τη στιγμή έχουν ενεργοποιηθεί μόνο οι νέες “φατσούλες” και όχι η χρήση φωτό ηθοποιών. Βέβαια, η σταδιακή διάθεση των χαρακτηριστικών είναι κάτι το αναμενόμενο, καθώς η ανακοίνωση αναφέρει “Τα νέα εικονίδια προφίλ θα είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία μας στο web, σε κινητά και τηλεοπτικές συσκευές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.”

Update 27/7: είναι πλέον ορατές οι αλλαγές / επιλογές

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου:

Τα εικονίδια προφίλ ανανεώνονται

Δεν περιμένουμε να το θυμάται κανείς, αλλά έχουμε επέτειο! Και είναι μεγάλη μας χαρά να τη γιορτάσουμε μαζί με τα μέλη μας από όλο τον κόσμο. Τον Αύγουστο του 2013, παρουσιάσαμε τα προφίλ. Το Netflix έγινε μοναδικά δικό σας, καθώς εξατομικεύτηκε με βάση τις προτιμήσεις σας. Δεν ήσαστε πλέον υποχρεωμένοι να βλέπετε τις προτάσεις για ταινίες του συγκατοίκου σας στις κορυφαίες επιλογές σας ή τα κινούμενα σχέδια της μικρής αδερφής σας στην ενότητα “Συνεχίστε να βλέπετε”. Το προφίλ σας περιέχει τις καλύτερες προτάσεις με βάση αυτά που εσείς βλέπετε.

Σήμερα ανακοινώνουμε την εξέλιξη των προφίλ. Τα εικονίδια προφίλ που χρησιμοποιείτε εδώ και πέντε χρόνια ανανεώνονται. Παρουσιάζουμε επίσης μια σειρά νέων εικονιδίων, μεταξύ αυτών, μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες από τις σειρές και τις ταινίες του Netflix. Προετοιμαστείτε, η υπόθεση γίνεται πολύ πιο προσωπική.

Γνωρίζουμε ότι οι σειρές και οι ταινίες του Netflix είναι κάτι παραπάνω από ένας τρόπος να περνάτε τον χρόνο σας. Οι ιστορίες και οι χαρακτήρες τους είναι οι ήρωές σας, οι άσπονδοι φίλοι σας, οι αδελφές-ψυχές σας και έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν τρόπο να δείξετε την αγάπη σας και να κάνετε τη σχέση σας με το Netflix ακόμα πιο ξεχωριστή.

Τα προφίλ είναι τα κλειδιά για τη δημιουργία μιας εξαιρετικά εξατομικευμένης εμπειρίας στο Netflix. Παρακολουθώντας με το δικό σας προφίλ, μας επιτρέπετε να παρουσιάζουμε προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που είμαστε βέβαιοι ότι δεν θέλετε να χάσετε. Εργαζόμαστε συνεχώς για να διευκολύνουμε τα μέλη μας να βρίσκουν ιστορίες που θα αγαπήσουν και η δημιουργία προφίλ είναι το πρώτο βήμα. Αν δεν έχετε ακόμα προφίλ, συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα και να το εξατομικεύσετε με ένα εικονίδιο όπως του Λουκ Κέιτζ, της Σαλεμένης ή κάποιου άλλου από τους αγαπημένους σας ήρωες.

Τα νέα εικονίδια προφίλ θα είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία μας στο web, σε κινητά και τηλεοπτικές συσκευές μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ελπίζουμε να σας αρέσουν!

-Κάθι Κονκ, Διευθύντρια, Καινοτομία Προϊόντων

SourceNetflix
Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Προστίθεται νέα πλατφόρμα για τα μέτρα τοπικής εμβέλειας στο covid19.gov.gr

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την προσθήκη στο...

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Το TikTok παραδέχεται ότι λογοκρίνει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο

Στα συμπεράσματα έρευνας του Ινστιτούτου Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται - μεταξύ άλλων - ότι το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok...

Lucid, ο εξολοθρευτής της Tesla

Ιδρύθηκε το 2007 με το όνομα Atieva και σκοπό να σχεδιάζει και να παράγει μπαταρίες και συστήματα μετάδοσης κίνησης για κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το...

Σχετικάάρθρα