Η Apple επέλεξε ποια θα είναι η επόμενη, τρίτη παραγωγή της στο χώρο των TV Shows. Η εταιρεία παράγγειλε – σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline – ένα νέο «space drama» από τον Ronald D. Moore (και την ομάδα του), o οποίος είναι δημιουργός (μεταξύ άλλων) των Battlestar Galactica, Caprica και Outlander.

Η τηλεοπτική εκπομπή που «εξερευνά τι θα είχε συμβεί εάν η παγκόσμια κούρσα για την κατάκτηση του διαστήματος δεν είχε τελειώσει» θα είναι παραγωγή των Sony Pictures Television και Tall Ship Productions (το label του Moore). Για τη δημιουργία και το σενάριο της σειράς συνεργάστηκαν ο Moore, μαζί με τους συμπαραγωγούς του FargoMatt Wolpert και Ben Nedivi.

Πρόκειται για την τρίτη σειρά της Apple. Η εταιρεία τον Οκτώβριο συμφώνησε με την Amblin Television του Steven Spielberg και τη NBC Universal της Comcast για τη δημιουργία νέων επεισοδίων της σειράς sci-fi Amazing Stories. Η σειρά του Spielberg είχε προβληθεί στο NBC την περίοδο 1985-1987.

Το Νοέμβρη, η Apple είχε συμφωνήσει για ένα morning show drama, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon και Jennifer Aniston ως οικοδεσπότες.

To «μπάσιμο» της Apple στο πεδίο των τηλεοπτικών παραγωγών ενορχηστρώνεται από τα πρώην στελέχη της Sony, Zack Van Amburg και Jamie Erlicht, οι οποίοι και εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας τον Ιούνιο του 2017. Οι δυο τους είναι «υπεύθυνοι» για την παραγωγή των TV Shows Breaking Bad, The Crown και Better Call Saul.

Η Apple σταθερά «χτίζει» το video team της και συνεχίζει να επιλέγει σειρές οι οποίες θα ανταγωνιστούν αυτές των Netflix και Amazon.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ