Η Sony ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μίας μίνι εκδοχής της πρώτης κονσόλας της που κυκλοφόρησε το 1994. Η νέα κονσόλα ονομάζεται PlayStation Classic και έχει το μισό μέγεθος της παλιάς.

Το PlayStation Classic αναμένεται στην αγορά τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η τιμή του θα είναι περίπου €100. Η Sony φρόντισε να το φορτώσει με 20 κλασσικά παιχνίδια μεταξύ των οποίων είναι και τα Final Fantasy VII, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, Jumping Flash και Wild Arms.

Είναι η πρώτη φορά που η Sony επιχειρεί να “ξαναζωντανέψει” μία παλιά παιχνιδομηχανή, ακολουθώντας το παράδειγμα της Nintendo και την τάση που διαμορφώνεται στην αγορά του gaming για ρετρό τίτλους. Η συσκευασία του PlayStation Classic θα περιλαμβάνει – εκτός από τους φορτωμένους τίτλους – καλώδιο HDMI για σύνδεση με τηλεόραση και δύο ενσύρματα χειριστήρια.

 

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας

ΣΧΟΛΙΑ