Η Sony ξεκίνησε τη σταδιακή διάθεση της νέας της αναβάθμισης για τις συσκευές της σειράς Xperia XZ1 & XZ Premium (XZ1XZ1 Compact & XZ Premium). Η ενημέρωση φέρει το build ID 47.1.A.12.235 και εγκαθιστά το Android security patch του Ιουλίου.

Δυστυχώς στις σημειώσεις της έκδοσης δεν αναφέρονται οι υπόλοιπες αλλαγές και βελτιστοποιήσεις. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως με τη διαδικασία της αναβάθμισης τα αρχεία σας θα παραμείνουν άθικτα. Όμως, άπαξ και αναβαθμίσετε, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε σε προγενέστερη έκδοση (τουλάχιστον επίσημα).

Η σταδιακή διάθεση της ενημέρωσης έχει ήδη ξεκινήσει και είναι πιθανό να είναι ήδη διαθέσιμη στις συσκευές σας. Εάν δεν είναι, θα χρειαστεί να κάνετε λίγα εικοσιτετράωρα υπομονή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ενημέρωση αυτή διατίθεται ελάχιστες μέρες μετά την κυκλοφορία του July patch της Google (το οποίο και περιλαμβάνει).

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ