Η Lenovo, σύμφωνα με τον έγκυρο leaker, Evan Blass, σκοπεύει να δώσει “ζωή” και πάλι στη σειρά Moto X, κυκλοφορώντας το Moto X4.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Evan Blass, το Moto X4 θα φέρει οθόνη 5,2 ιντσών και εικονικά πλήκτρα επί της οθόνης, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται “κάπου στην εμπρόσθια όψη”.

Ως προς τις κάμερες της συσκευής, θα υπάρχει μία εμπρόσθια selfie κάμερα στα 16 megapixel και ένα σύστημα διπλών φακών – των 8 και 12 megapixel – στην πλάτη της συσκευής. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον τρόπο που η Lenovo θα υλοποιήσει το σύστημα διπλών φακών, αν θα ακολουθήσει δηλαδή τον δρόμο του OnePlus 5 και του iPhone 7, “προσφέροντας” οπτικό ζουμ και πορτρέτα, ή, το δρόμο του Huawei P10 (ο ένας φακός χρησιμοποιείται για τη σύλληψη ασπρόμαυρων φωτογραφιών).

Το Moto X4 αναμένεται να “φοράει” το chipset Qualcomm Snapdragon 630 (οκταπύρηνη CPU στα 2.2 GHz), 4 GB RAM και θύρα υποδοχής καρτών MicroSD. Θα φέρει το λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat, πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP68 και μπαταρία στα 3,000 mAh.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν την εορταστική περίοδο με άγνωστη έως τώρα τιμή.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ