Το OnePlus 6 είναι η πιο πρόσφατη συσκευή – ναυαρχίδα της OnePlus η οποία κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

O Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, δήλωσε στο Business Insider πως το OnePlus 6 διατέθηκε σε ένα εκατομμύριο καταναλωτές κατά τις πρώτες 22 μέρες της κυκλοφορίας του. Αν συνυπολογίσουμε πως τα περσινά μοντέλα OnePlus 5 και OnePlus 5T χρειάστηκαν τρεις μήνες για να αγγίξουν αυτό τον αριθμό πωλήσεων, πρόκειται ξεκάθαρα για μία μεγάλη επιτυχία της OnePlus η οποία αποτυπώνει την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των καταναλωτών απέναντί της.

Μπορεί το νούμερο να μην εντυπωσιάζει αν συγκριθεί με τις πωλήσεις των Samsung και Apple, οι ιθύνοντες όμως της OnePlus δηλώνουν [στο Business Insider] «πολύ ευχαριστημένοι», τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως δεν διαθέτουν το εύρος των φυσικών καναλιών πώλησης που διαθέτουν οι άλλοι ανταγωνιστές – μεγαθήρια.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τα χαρακτηριστικά της (εξαιρετικής) συσκευής OnePlus 6, πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ