Μερικοί κάτοχοι συσκευών Samsung Galaxy Note 8 αναφέρουν πως οι συσκευές τους δεν εκκινούν και δεν φορτίζονται εάν η μπαταρία αδειάσει εντελώς. Η Samsung είναι ενήμερη για το πρόβλημα αυτό και αντικαθιστά τις προβληματικές συσκευές. Ακόμα, δεν είναι ξεκάθαρο αν το φαινόμενο αυτό είναι συχνό ή αν πρόκειται για ελάχιστες, μεμονωμένες περιπτώσεις.

Οι χρήστες που ανέφεραν το πρόβλημα δοκίμασαν να φορτίσουν τις συσκευές τους με άλλα καλώδια και άλλους φορτιστές, χωρίς επιτυχία. Στα επίσημα fora της Samsung στις ΗΠΑ, ο διαχειριστής – χρήστης με το όνομα SamsungMel ενημέρωσε πως οι κάτοχοι των συγκεκριμένων συσκευών θα πρέπει να απευθυνθούν στη Samsung για την αντικατάσταση – εντός εγγύησης – των συσκευών τους.

Ο διαχειριστής ανέφερε επίσης πως η εταιρεία επιθυμεί την άμεση επίλυση του προβλήματος που προέκυψε. Μέχρι τώρα οι περισσότερες προβληματικές περιπτώσεις παρουσιάστηκαν σε χρήστες των Verizon Wireless, T-Mobile και Sprint, αν και έχουμε δει σχετική αναφορά και σε ελληνικό forum.

Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αναφορές από ελληνικά και ξένα fora σύμφωνα με τις οποίες η μπαταρία στις προβληματικές συσκευές εφόσον «αγγίξει» το ποσοστό του 0% μπαίνει – για κάποιο λόγο – σε safe mode και για την επανεκκίνησή της απαιτείται το άνοιγμα της συσκευής και η παροχή τάσης 5 volt στους ακροδέκτες της. Εάν σας τύχει, μη το δοκιμάσετε, καθώς έτσι θα ακυρώσετε την εγγύηση της συσκευής σας, το αναφέρουμε καθαρά ενημερωτικά.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ