Σάββατο βράδυ και η ομάδα του tecky σκέφτηκε να σας φιλέψει ένα χρήσιμο κολπάκι. Πολλές φορές, χρειάζεται να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των κοινοποιήσεων στο facebook που έχει μία ιστοσελίδα. Είτε πρόκειται για ένα κείμενό μας, είτε για ένα άρθρο που διαβάσαμε και μας ενδιαφέρει να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για την απήχηση που είχε.

Ασφαλώς υπάρχουν αρκετοί τρόποι, απόψε όμως θα σας μιλήσουμε για έναν πάρα πολύ απλό. Με μία αντιγραφή – επικόλληση του συνδέσμου που μας ενδιαφέρει είμαστε κομπλέ.

Αντιγράψτε το URL (ηλεκτρονική διεύθυνση) της σελίδας που σας ενδιαφέρει.

Επισκεφθείτε από όποια συσκευή θέλετε την ιστοσελίδα:

https://www.sharedcount.com

Επικολλήστε στο μεγάλο πλαίσιο τον σύνδεσμο και πατήστε Analyze URLs

Όταν θα βγουν τα «αποτελέσματα», πατήστε στο πράσινο «+»

Έτσι, εμφανίζονται οι αριθμοί των κοινοποιήσεων, των σχολίων κλπ. Πλέον, γνωρίζετε τον πραγματικό αριθμό των κοινοποιήσεων κάθε σελίδας, αλλά και να τσεκάρετε τις κοινοποιήσεις στις δικές σας ιστοσελίδες.

Σημείωση: αν θέλετε αμέσως μετά να τσεκάρετε και δεύτερη ιστοσελίδα, θα χρειαστεί να κάνετε refresh τον browser, να ανοίξετε δηλαδή τη σελίδα από την αρχή. Αν απλά βάλετε νέο URL στο πλαίσιο και πατήσετε Analyze URLs, δεν θα βγουν σωστές οι πληροφορίες.

Humor tip: όταν μπαίνετε σε ιστοσελίδες που αναφέρουν τον αριθμό των shares τους στο facebook και αυτός σας φαίνεται λίγο …φουσκωμένος, κάντε και το δικό σας τσεκάρισμα, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα…

Είδαμε λοιπόν πώς μπορούμε να τσεκάρουμε πολύ γρήγορα τον αριθμό των κοινοποιήσεων μίας ιστοσελίδας. Απλά, αποθηκεύστε το SharedCount στα αγαπημένα του browser σας.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ