Να σχεδιαστεί μάλλον για smartphones; Πρώτα iOS και μετά Android ή το ανάποδο; Ή μήπως για Windows; Augmented ή mixed reality; Πως θα το διαθέσεις, δωρεάν, με κουπόνι ή σε χαμηλή τιμή; Θα ακολουθήσεις στρατηγική omnichannel marketing ή θα στηριχτείς μόνο σε on-line; Μήπως ο χρηματοδότης σου πάρει τελικά την επιχείρηση; Αν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στο χώρο του gaming και έχεις παρόμοιες απορίες, το GIG-Ignite ίσως μπορεί να σου δώσει απαντήσεις.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, από τις 17:30 μέχρι τις 21:00, το Innovathens, o Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το GiG-ignite. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις με τις δικές σου ερωτήσεις την 4η ενότητα του Get into Games που είναι αφιερωμένη στο gaming και την επιχειρηματικότητα. Ομιλητές – μεταξύ άλλων – θα είναι οι:

  • Μαίριλυ Μητροπούλου από τη Google
  • Ρένια Παπαθανασίου από τη ViRA
  • Πρόδρομος Τσιαβός και Ηρακλής Παπαθεοδώρου από το Τμήμα Ψηφιακής Ανάπτυξης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση
  • Γιώργος Γιαννακέας, Γιάννης Γιανναράκης και Γιώργος Μαρκατάτος από τον ΣΕΚΕΕ
  • Christian Fonnesbech, καταξιωμένος σύμβουλος στρατηγικής από τη Δανία

Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση εγγραφής εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ