Η BioWare, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που παρέθεσε στο συνέδριο Ε3, αποκάλυψε το πρώτο video του τίτλου Anthem, το οποίο περιέχει και στοιχεία του gameplay.

Ο επικεφαλής του project, Jon Warner, ανέφερε πως «στον κόσμο του Anthem τα πάντα είναι εχθρικά και οι απειλές έρχονται από κάθε κατεύθυνση. Εκτός από τους κλασικούς εχθρούς, οι παίκτες θα πρέπει να προσέχουν και τα δυναμικά καιρικά φαινόμενα, όπως τα shaper storms».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμένουμε να αποτελέσει την απάντηση της Electronic Arts σε παιχνίδια όπως το Destiny. O Casey Hudson, προϊστάμενος παραγωγής της τριλογίας Mass Effect, είχε δημιουργήσει από καιρό την ομάδα του project, το οποίο και έχει την κωδική ονομασία «Dylan».

Μάλιστα, οι δημιουργοί του Anthem, είπαν πως η επιλογή της συγκεκριμένης κωδικής ονομασίας έγινε «για να τονιστεί πως σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε τον Bob Dylan των video games, έναν τίτλο δηλαδή, που θα συζητιέται για πολλά χρόνια.»

Το Anthem αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ