Το Asphalt Street Storm Racing αποτελεί την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Gameloft που βασίζεται στο επιτυχές franchise, “Asphalt”. Αν και οι κάτοχοι iOS συσκευών είχαν την ευκαιρία από τον Δεκέμβριο του ’16 να κατεβάσουν το Asphalt Street Storm Racing, η επίσημη κυκλοφορία για το Android, καθυστέρησε αρκετά.

Βέβαια, κυκλοφορούσε το σχετικό apk στην τεχνολογική πιάτσα από καιρό και όσοι χρήστες ήθελαν, μπορούσαν να το εγκαταστήσουν, όμως, εμείς αναφερόμαστε στην επίσημη έκδοση.

Το gameplay μας θυμίζει έντονα το CSR Racing, κάτι όχι ιδιαίτερα θετικό. Όμως, η Gameloft ισχυρίζεται πως έχει εμπλουτίσει επαρκώς το παιχνίδι με χαρακτηριστικά που θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον, όπως οι καιρικές συνθήκες αλλά και οι πόλεις στις οποίες θα διεξάγονται οι αγώνες.

Παράλληλα, στο παιχνίδι συναντάμε αδειοδοτημένα παλιομοδίτικα αλλά και προηγμένα τεχνολογικώς οχήματα. Φυσικά, υπάρχει έντονο το στοιχείο του on line multi-player παιχνιδιού, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να θέτουν και στοιχήματα.

Η Gameloft ακολουθεί τη συνηθισμένη οικονομική στρατηγική της, δηλαδή, το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και εάν θέλετε να το προχωρήσετε γρηγορότερα, θα πρέπει να κάνετε αγορές εντός της εφαρμογής.

Το Asphalt Street Storm Racing μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play και το App Store.

ΣΧΟΛΙΑ