Είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play η εφαρμογή ATH.ENA Card, η οποία και μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε Android smartphones που φέρουν την τεχνολογία NFC. Το κείμενο που συνοδεύει την εφαρμογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google είναι το εξής:

Η δύναμη της ATH.ENA Card κάνει ακόμα πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ATH.ENA Card, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και να τα φορτώσετε στην κάρτα σας, όπου και αν βρίσκεστε.
Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε :
• Να αγοράσετε προϊόντα για την προσωποποιημένη ATH.ENA Card σας, ή και προϊόντα πολλαπλού εισιτηρίου
• Να φορτίσετε την προσωποποιημένη ATH.ENA Card σας με το αγορασμένο προϊόν, απ’ ευθείας απο το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται μετάβαση σε κάποιο εκδοτήριο ή μηχάνημα αυτόματης έκδοσης.

Παρακαλούμε σημειώστε πως πρόκειται για την πρώτη έκδοση. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα προβλήματα / bugs, όπως το ότι θα πρέπει κάθε φορά να εισάγουμε τα στοιχεία εισόδου μας.

Επίσης, μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί το section της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το μενού της εφαρμογής δεν είναι φιλικό προς το χρήστη, αλλά, ελπίζουμε με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις τα προβλήματα αυτά να διορθωθούν.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card.

Βέβαια, αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει η «απαίτηση» του NFC chip εφόσον δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα smartphones μας για την είσοδο / έξοδο από τους σταθμούς αντί της ATH.ENA κάρτας μας. Το top up και οι αγορές θα μπορούσαν να γίνονται από όλες τις συσκευές, όπως ίσχυε στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής ή όπως γίνεται σε υλοποιήσεις σε άλλες χώρες.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ