Ο Ming-Chi Kuo, πλέον ως αναλυτής της TF International Securities, εξέδωσε ένα νέο σημείωμα προς τους επενδυτές, το οποίο και περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το φθινοπωρινό lineup της Apple, σε επίπεδο hardware. Υπάρχουν αναφορές στα νέα iPad Pro, σε αναβαθμίσεις κάποιων μοντέλων Mac (και του Mac mini), στις διαστάσεις της οθόνης του επερχόμενου Apple Watch κ.ά.

Ακολουθεί μία σύνοψη, όπως τη δημοσίευσε το 9to5Mac.

  • Τρία νέα μοντέλα iPhone: αναβαθμισμένο OLED στις 5,8 ίντσες, νέο OLED στις 6,5″ και νέο LCD μοντέλο στις 6,1″.
  • Αναβαθμισμένα iPad Pro με Face ID χωρίς Home button. Στις 11″ και 12,9″.
  • Νέα, αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook, MacBook Pro, iMac (με σημαντικά βελτιωμένες οθόνες) & [επιτέλους] Mac mini.
  • Νέο notebook με πιο χαμηλή τιμή. Ο Kuo εκτιμά πως δεν θα ονομάζεται MacBook Air.
  • Νέες συσκευές Apple Watch με μεγαλύτερες οθόνες στις 1,57″ & 1,78″.
  • Μαζική παραγωγή για το αξεσουάρ AirPower και για τα αναβαθμισμένα AirPods.

Ο Kuo επισύναψε στο σημείωμά του και την ακόλουθη εικόνα.

Είναι λοιπόν πιθανό το iPad Pro των 10,5 ιντσών να αντικατασταθεί από νέο, στις 11 ίντσες. Αν επαληθευθεί το report, το lineup της Apple στις συσκευές iPad θα διαμορφωθεί στις 7.9″, 9.7″, 11″ και 12.9 ίντσες.

Αναμένουμε τα αναβαθμισμένα μοντέλα AirPods να φέρουν το χαρακτηριστικό Hey Siri, ενώ η μεγαλύτερη οθόνη του Apple Watch θα μπορούσε να προκύψει μέσω της μείωσης των bezels.

Ο κυριότερος όμως λόγος που ελπίζουμε στην πλήρη επαλήθευση του report του Kuo, είναι η «ανάσταση» του Mac mini. Ήδη στα διεθνή fora επικρατεί ενθουσιασμός με αυτό το ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, το φετινό φθινοπωρινό lineup της Apple δείχνει δυνατό, έστω στα χαρτιά. Φαίνεται πως πλέον όλο το παιχνίδι θα παιχτεί κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριμήνου, το οποίο παραδοσιακά είναι εξαιρετικά δυνατό για την εταιρεία.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ