Ο έγκυρος αναλυτής της TF International Securities, Ming-Chi Kuo, εκτιμά στο τελευταίο σημείωμά του προς τους πελάτες του πως η Apple θα κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη συσκευή iPhone SE 2 κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020. Το νέο μοντέλο θα «φοράει» τη νέα κεντρική μονάδα επεξεργασίας της Apple A13, θα φέρει μνήμη 3GB, θα θυμίζει σχεδιαστικά το iPhone 8 και θα έχει πιο προσιτή τιμή. Ο Kuo υποστηρίζει πως η Apple θα διαθέσει στην αγορά περίπου 30-40 εκατομμύρια συσκευές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάποια εκτίμηση περί του αντικαταστάτη του εξαιρετικά πετυχημένου τετράιντσου iPhone SE. Η συγκεκριμένη όμως αναφορά του έγκυρου Kuo συμπνέει με πρότερο report του πρακτορείου Nikkei, το οποίο έκανε λόγο για κυκλοφορία νέας συσκευής στο design του iPhone 8, με οθόνη διαμέτρου 4,7 ιντσών και σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης Touch ID, την άνοιξη του 2020.

Το iPhone SE αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές. Κατά την εκτίμησή μας η ευρεία αποδοχή του ήταν και ένα καθαρό μήνυμα προς την Apple για την κυκλοφορία προσιτών συσκευών με μικρότερη οθόνη που θα «φοράνε» όμως τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή της εταιρείας.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως ο Kuo εκτιμά πως το νέο μοντέλο στοχεύει στους κατόχους συσκευών iPhone 6 που δεν έχουν ακόμα αναβαθμίσει τις συσκευές τους.

ΣΧΟΛΙΑ