Σε δυο βραδιές θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Tim Cook και την ομάδα του στο ετήσιο iPhone event της Apple. Και όπως κάθε χρόνο, λίγες ώρες πριν την παρουσίαση «σκάνε» και όλα τα reports. Ο Ming-Chi Kuo, δηλαδή ο γνωστός μας Kuo προβλέπει τα εξής:

  • Το LCD iPhone των 6,1 ιντσών θα κυκλοφορήσει αργά το Σεπτέμβρη και έως τις αρχές του Οκτώβρη λόγω προβλημάτων στην οθόνη και στη διαδικασία της συναρμολόγησης. Το Bloomberg λίγες ώρες πριν είχε μεταδώσει πως το LCD μοντέλο θα λέγεται «Xr» και πως θα κυκλοφορήσει αρχικώς σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.
  • Το iPad Pro θα αποκτήσει το χαρακτηριστικό Face ID και θα μεταβεί στη θύρα USB-C. Στη συσκευασία θα υπάρχει φορτιστής USB-C στα 18W. Οι συσκευές iPhone θα διατηρήσουν τις θύρες Lightning στα 5W που διαθέτουν σήμερα.
  • Το φημολογούμενο προσιτό MacBook ίσως να αντικαταστήσει το 12ιντσο μοντέλο. Πιθανώς να φέρει το χαρακτηριστικό Touch ID, χωρίς όμως την Touch bar.
  • Το Apple Watch θα κυκλοφορήσει με μικρότερα περιθώρια ενώ θα υποστηρίζει «ηλεκτροκαρδιογραφία». Όλα τα μοντέλα θα φέρουν κεραμική πλάτη.

Στo γράφημα του Kuo απεικονίζονται επίσης τα AirPods 2 αλλά και το σύστημα ασύρματης φόρτισης, AirPower.

Αν και ο Kuo αναφέρει στο memo του το iPad Pro με το νέο φορτιστή και το προσιτό MacBook, δεν γνωρίζουμε αν αυτά τα προϊόντα θα παρουσιαστούν στο iPhone event μεθαύριο, ή αν θα υπάρξει ξεχωριστό τον Οκτώβρη.

Τέλος, σύμφωνα με το 9to5Mac, η κεραμική πλάτη σε όλα τα νέα ρολόγια είναι πιθανό να σημαίνει πως όλα τα νέα μοντέλα θα φέρουν συνδεσιμότητα LTE.

 

ΣΧΟΛΙΑ