Είναι κάποιες φορές που θέλουμε να έχουμε μαζί μας κάποιες φωτογραφίες, που να είναι ορατές μόνο σε εμάς. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν ακριβώς αυτό, “κρύβουν” δηλαδή τις φωτογραφίες ή τα videos που θέλουμε αποκλειστικά για προσωπική χρήση, αλλά, εμείς προτιμήσαμε να σας προτείνουμε μία που να είναι δωρεάν, να διατίθεται και για τα δύο mainstream λειτουργικά συστήματα για φορητές συσκευές, αλλά και να έχει και κάποιες άλλες, ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Vault

Η εφαρμογή Vault πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Κατά την αρχικοποίησή της θα χρειαστεί να ορίσουμε τον κωδικό εισόδου μας.

Αμέσως μετά, μεταφερόμαστε στο κυρίως περιβάλλον χρήστη της εφαρμογής.

Φυσικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους δικούς μας φακέλους φωτογραφιών και video, εντός της εφαρμογής.

Δεν θα αναφερθούμε στις λειτουργίες της εφαρμογής που απαιτούν πληρωμή. Όμως, στην αρχική, δωρεάν έκδοση, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες για το iOS και για το Android που αξίζει να αναφερθούν.

  • Σε περίπτωση που κάποιος εισέλθει στο χώρο που βρισκόμαστε, απλά γυρνώντας τη συσκευή μας προς τα κάτω, η εφαρμογή “φεύγει” από την οθόνη και ανοίγει μία άλλη, που εμείς θα έχουμε επιλέξει από τις ρυθμίσεις (iOS)
  • Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Touch ID (iOS)
  • Υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης μηνυμάτων SMS (Android)

Δυο λόγια

Πρόκειται για μία αξιόπιστη εφαρμογή. Μπορεί και στο iOS και στο Android να υπάρχουν εξαιρετικές αντίστοιχες επιλογές, αλλά το Vault είναι δωρεάν, διατίθεται και για τις δύο πλατφόρμες, λειτουργεί σωστά και έχει εξειδικευμένες πρόσθετες λειτουργίες και για τα δύο αυτά λειτουργικά συστήματα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, από το App Store και το Google Play.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ
Προηγούμενο άρθροAlexa, δύο μερίδες σουηδικά κεφτεδάκια παρακαλώ!
Επόμενο άρθροΤέλος στο τέλος περιαγωγής
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.