30.2 C
Athens
Παρασκευή, 05 Ιούν 2020
SOFTW | HARDW | APPS APPLE Jailbreakers του κόσμου, ενωθείτε!

Jailbreakers του κόσμου, ενωθείτε!

Μέλη της κοινότητας του jailbreaking από όλο τον κόσμο, θα συγκεντρωθούν στη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του "κλάδου"

-

Δυστυχώς, το WWJC, δηλαδή το Παγκόσμιο Συνέδριο των Jailbreakers μάλλον ρίχνει μόνιμα την αυλαία του. Όμως, για κάθε τι που πεθαίνει, γεννιέται και κάτι νέο. Με την ονομασία JailbreakersUnite, γίνεται μία νέα προσπάθεια που επιχειρεί να συγκεντρώσει σε ένα συνέδριο, τα πιο διακεκριμένα μέλη της κοινότητας του jailbreak.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισαν να αναφέρονται κάποιες λεπτομέρειες για το συνέδριο αυτό, το ενδιαφέρον υπήρξε πραγματικά τεράστιο. Οι παρευρισκόμενοι, δεν θα έχουν απλά την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με διακεκριμένα μέλη του χώρου, αλλά και να διδαχθούν λεπτομέρειες ως προς τον τρόπο που η διαδικασία του jailbreak “εργάζεται” στο παρασκήνιο των συσκευών.

Το συνέδριο JailbreakersUnite διοργανώνεται από τον Andy Hoff και έχει προγραμματιστεί για τις 22-23 Ιουλίου στο Fat Cat Fab Lab Maker Space, στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως το πρόγραμμα του συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αλλά και τις απορίες τους προς τους διοργανωτές, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι οι William VabrinskasClevrPwnLogan O’Connell, και Matt Clarke.

Αναμένουμε η λίστα των ομιλητών να εμπλουτιστεί εντός των προσεχών ημερών. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 δολάρια και θα μπορείτε σύντομα να τα προμηθευτείτε από την επίσημη σελίδα του συνεδρίου.

Φυσικά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο προκύψει, αλλά και για τις εξελίξεις που θα προκύψουν από το συνέδριο αυτό.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύλληψη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί πνευματικής ιδιοκτησίας

04-06-2020: Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις των νομοθεσιών για την πνευματική ιδιοκτησία και την προστασία συνδρομητικών υπηρεσιών ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αθήνα,...

Προσέξτε αν λάβετε αυτό το email

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε σήμερα νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο - απατηλό μήνυμα ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο διακινείται μέσω...

Εξαγοράστηκε η ελληνική Think Silicon από την αμερικανική Applied Materials

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για μία από τις μεγαλύτερες εξαγορές στο χώρο της βαθιάς τεχνολογίας στην Ελλάδα. Η Think Silicon που εδρεύει στην Πάτρα εξαγοράστηκε...

Η Apple κυκλοφόρησε το macOS Catalina 10.15.5 προσθέτοντας τη Διαχείριση υγείας μπαταρίας

H Apple διέθεσε πριν λίγα λεπτά την ενημέρωση 10.15.5 του λειτουργικού της συστήματος για desktop και φορητούς υπολογιστές, macOS. Με τη νέα έκδοση προστίθεται...

Missing Alert: νέα εφαρμογή για smartphones που βοηθά στον ταχύτερο εντοπισμό αγνοουμένων

Η νέα mobile εφαρμογή που σχεδίασε και υλοποίησε η COSMOTE για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σύντομα διαθέσιμη μέσω Apple Store & Google Play ...

H Apple κυκλοφόρησε τα iOS & iPadOS 13.5 (και το tvOS 13.4.5)

iOS & iPadOS 13.5 Αν και στις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις υπήρχε η αριθμοδότηση 13.4.5, στη συνέχεια και κυρίως λόγω του exposure notification API, η έκδοση...

Σχετικάάρθρα