Δυστυχώς, το WWJC, δηλαδή το Παγκόσμιο Συνέδριο των Jailbreakers μάλλον ρίχνει μόνιμα την αυλαία του. Όμως, για κάθε τι που πεθαίνει, γεννιέται και κάτι νέο. Με την ονομασία JailbreakersUnite, γίνεται μία νέα προσπάθεια που επιχειρεί να συγκεντρώσει σε ένα συνέδριο, τα πιο διακεκριμένα μέλη της κοινότητας του jailbreak.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισαν να αναφέρονται κάποιες λεπτομέρειες για το συνέδριο αυτό, το ενδιαφέρον υπήρξε πραγματικά τεράστιο. Οι παρευρισκόμενοι, δεν θα έχουν απλά την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με διακεκριμένα μέλη του χώρου, αλλά και να διδαχθούν λεπτομέρειες ως προς τον τρόπο που η διαδικασία του jailbreak «εργάζεται» στο παρασκήνιο των συσκευών.

Το συνέδριο JailbreakersUnite διοργανώνεται από τον Andy Hoff και έχει προγραμματιστεί για τις 22-23 Ιουλίου στο Fat Cat Fab Lab Maker Space, στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως το πρόγραμμα του συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αλλά και τις απορίες τους προς τους διοργανωτές, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι οι William VabrinskasClevrPwnLogan O’Connell, και Matt Clarke.

Αναμένουμε η λίστα των ομιλητών να εμπλουτιστεί εντός των προσεχών ημερών. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 δολάρια και θα μπορείτε σύντομα να τα προμηθευτείτε από την επίσημη σελίδα του συνεδρίου.

Φυσικά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο προκύψει, αλλά και για τις εξελίξεις που θα προκύψουν από το συνέδριο αυτό.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ
Προηγούμενο άρθροΕπιτέλους, το Skype εκμοντερνίζεται!
Επόμενο άρθροΟ Chrome εξακολουθεί να είναι ο δημοφιλέστερος browser
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.