Είναι πλέον επίσημο. Η Apple, στις 25 Μαρτίου (στις 19:00 ώρα Ελλάδας) θα μας ανακοινώσει στο Steve Jobs Theater τα σχέδιά της για την πολυ-αναμενόμενη video streaming υπηρεσία της. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία διοργανώνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της που δεν αφορά (έστω μέρος της) κάποια νέα συσκευή iPhone.

Το μότο του event είναι It’s show time

Τι να αναμένουμε;

Apple TV & Movies

Η υπηρεσία video streaming της Apple «χτίζεται» από τον Ιούνιο του 2017. Κατά πάσα πιθανότητα στις 25 του Μάρτη θα μάθουμε και επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρεία έχει ήδη κλείσει συμφωνίες με καλλιτέχνες, δημιουργούς και προσωπικότητες όπως οι Jennifer Anniston, Oprah, Reese Witherspoon, Steve Carell, Aaron Paul, J.J. Abrams και Steven Spielberg.

Επιπροσθέτως, το project συντονίζουν δύο κορυφαία πρώην στελέχη της Sony TV.

Η εταιρεία αναμένεται να παρέχει το πρόγραμμά της έναντι μηνιαίας συνδρομής, μέσω του TV app. Το TV app δεν είναι ενεργό στη χώρα μας, αν κρίνουμε όμως από τις πρόσφατες video παραγωγές της Apple (Planet of the Apps κ.λπ.) θεωρούμε πιθανό με κάποιο τρόπο η υπηρεσία να είναι τελικά διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως στελέχη της Apple παρεμβαίνουν συνεχώς στο έργο των δημιουργών προκειμένου τα τελικά προϊόντα να είναι πιο family friendly.

Apple News Magazines

Αυτό που είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, ή μάλλον στα Ελληνικά, είναι η συνδρομητική υπηρεσία ειδήσεων που ετοιμάζει από καιρό η Apple.

iOS 12.2

Πιθανότατα στο event θα ενημερωθούμε και επίσημα για την επερχόμενη αναβάθμιση iOS 12.2 η οποία – μεταξύ άλλων – θα συμπεριλαμβάνει HomeKit υποστήριξη για τηλεοράσεις τρίτων.

Σε κάθε περίπτωση, μετά τη λήξη του event θα σας ενημερώσουμε για όλες τις ανακοινώσεις της Apple.

ΣΧΟΛΙΑ