Μερικές φορές κάποιες απλές κινήσεις / προσθήκες μπορεί να είναι και σημαντικότερες από κάποιες άλλες που οπτικώς υπερέχουν. Για παράδειγμα, στο iOS 11 η Apple πρόσθεσε στις ρυθμίσεις την επιλογή του τερματισμού (shut down), κάτι που έως τώρα γινόταν (by the book) μόνο μέσω του κουμπιού on/off (power/sleep).

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα κουμπιά της συσκευής δεν αποκρίνονται και δεν έχουμε τη δυνατότητα της απενεργοποίησης της συσκευής, αν και, υπάρχουν κάποια workarounds, όπως το να αφήσουμε το iPhone να μείνει από μπαταρία.

Πλέον, αν μας τύχει κάτι τέτοιο, μπορούμε απλά να επιλέξουμε τον τερματισμό της συσκευής, μέσα από τις ρυθμίσεις. Πλοηγούμαστε Ρυθμίσεις > Γενικά > επιλέγουμε Τερματισμός.

Σημείωση: σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει συνεχές πρόβλημα με το πλήκτρο on/off, μπορείτε να ανοίγετε τη συσκευή σας απλά συνδέοντάς τη με το φορτιστή.

Είδαμε πώς στο iOS 11 θα μπορούμε να κλείνουμε το iPhone / iPad μας και μέσα από τις ρυθμίσεις, με τη νέα αυτή προσθήκη της Apple στο iOS 11. Φυσικά, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε χρήσιμες προσθήκες στο iOS 11 και θα σας τις παρουσιάζουμε στα κείμενά μας της σειράς iOS 11 Preview.

 

ΣΧΟΛΙΑ