Στο tecky συνεχίζουμε ακάθεκτοι το “σκάψιμο” των νέων λειτουργιών του iOS 11. Μία από τις μικρές ευχάριστες εκπλήξεις του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Apple ήταν η προσθήκη της δυνατότητας ανάγνωσης κωδικών QR στην προ-εγκατεστημένη εφαρμογή της κάμερας.

Μπορεί πλέον οι κωδικοί QR να μην είναι τόσο δημοφιλείς όσο το “μπάσιμο” τους στην τεχνολογική πιάτσα έδειχνε αρχικώς, όμως, είναι σημαντικό να χρειαζόμαστε ακόμα λιγότερες εφαρμογές στις συσκευές μας για να μπορούμε να κάνουμε τις βασικές εργασίες μας.

Στο iOS 11 λοιπόν, όταν θελήσουμε να σκανάρουμε έναν κωδικό QR, απλά ανοίγουμε την εφαρμογή της κάμερας και that’s all. Χωρίς “τετραγωνάκια στόχευσης” και λοιπά μπερδέματα, απλά στοχεύουμε στο γραφικό του κωδικού και αμέσως εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα το οποίο μπορεί να μας κατευθύνει είτε στη σελίδα του προϊόντος του εμπόρου, είτε στο App Store κοκ.

Κωδικούς QR συναντάμε πάνω σε συσκευασίες προϊόντων, σε διαφημιστικά φυλλάδια, ακόμα και σε ιστοσελίδες. Πλέον, δεν χρειαζόμαστε κάποιο πρόσθετο app για την ανάγνωσή τους.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ