Μπορεί το WWDC να αποτελεί παρελθόν, αλλά εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε στα έγκατα του iOS 11 για να βρούμε τις πιο χρήσιμες νέες λειτουργίες του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Apple για φορητές συσκευές.

Αυτή τη φορά, θα σας δείξουμε τον τρόπο ενεργοποίησης της αυτόματης απάντησης, αλλά και τον ορισμό του χρόνου που θα πρέπει να περάσει προκειμένου να απαντηθεί αυτόματα μία κλήση μας.

Πρόκειται για μία λειτουργία που θα εξυπηρετήσει όσους δεν έχουν τη δυνατότητα, ή απλά δεν θέλουν, να απαντήσουν χειροκίνητα μία κλήση. Οι περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί η αυτόματη απάντηση είναι αρκετές, όπως για παράδειγμα στην παραλία, όπου δεν θέλουμε να λερώνουμε ή να βρέχουμε κάθε φορά το smartphone ή τα ακουστικά μας. Έχουμε συνδεδεμένα τα ακουστικά μας και απλά, περιμένουμε να περάσει ο χρόνος που εμείς έχουμε ορίσει, για να απαντηθεί η κλήση.

Ας δούμε το πώς:

Πλοηγούμαστε: Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Δρομολόγηση ήχου κλήσεων > Αυτόματη απάντηση κλήσεων

Από αυτό το σημείο των ρυθμίσεων μπορούμε να ανοίξουμε τον εικονικό διακόπτη της αυτόματης απάντησης κλήσεων, αλλά και να επιλέξουμε το χρόνο που θα απαντηθεί η κλήση μας (αυτόματα), από τα σχετικά ρυθμιστικά

Είδαμε πώς μπορούμε στο iOS 11 να ενεργοποιήσουμε την αυτόματη απάντηση κλήσεων, αλλά και να ορίσουμε τον χρόνο της αυτόματης απάντησης.

Εμείς, συνεχίζουμε να “σκάβουμε” το iOS 11 και θα σας παρουσιάζουμε τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες που ανακαλύπτουμε. Καλύπτουμε σταδιακά το σύνολο των νέων λειτουργιών με στόχο την άνετη περιήγησή σας στο iOS 11 και την εκμετάλλευση κάθε λειτουργίας του από εσάς, κατά την επίσημη κυκλοφορία του.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ