Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στα έγκατα του iOS 11, σήμερα θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε μέσα από την εφαρμογή των Φωτογραφιών να δημιουργήσουμε Προσόψεις για το Apple Watch. Ειδικά με την νέα επιλογή του καλειδοσκοπίου, οι φωτογραφίες μας μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ενδιαφέροντα Apple Watch faces.

Δημιουργία Πρόσοψης για το Apple Watch, απ’ ευθείας από τις Φωτογραφίες στο iOS 11

Πλοηγούμαστε στη φωτογραφία που μας ενδιαφέρει και επιλέγουμε το εικονίδιο διαμοιρασμού

Επιλέγουμε «Δημιουργία Πρόσοψης»

Ερωτώμαστε αν θέλουμε να αποθηκευθεί η φωτογραφία μας ως Πρόσοψη Καλειδοσκοπίου, ή ως Πρόσοψη Φωτογραφίας

Εάν επιλέξουμε Καλειδοσκόπιο έχουμε τις ακόλουθες επιλογές

Εάν επιλέξουμε Φωτογραφίες έχουμε τις ακόλουθες επιλογές

Επιλέγουμε «Προσθήκη» και ανοίγουμε την εφαρμογή «Watch» – Η Πρόσοψη που δημιουργήσαμε βρίσκεται ήδη στην ενότητα «Προσόψεις μου»

Από μία φωτογραφία δημιουργήσαμε τρεις διαφορετικές Προσόψεις για το Apple Watch μέσα σε ένα λεπτό. Εμείς χρησιμοποιήσαμε μία τυχαία, χιουμοριστική φωτογραφία, αλλά εσείς, με τις δικές σας φωτογραφίες θα μπορείτε να δημιουργείτε εξαιρετικές προσόψεις, ακριβώς στα γούστα σας.

Μην ξεχάσετε πως από το ρολόι μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που θα προβάλλονται, κυρίως όμως, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη λειτουργία Καλειδοσκόπιο. Οι εικόνες που δημιουργούνται θυμίζουν έντονα, τα fractals των 90’s.

Δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή ενότητα στο tecky, όπου συγκεντρώνουμε όλα τα άρθρα μας που αφορούν το επερχόμενο iOS 11. Η ενότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη έως και την ημέρα της κυκλοφορίας του iOS 11, τον προσεχή Σεπτέμβρη.

 

ΣΧΟΛΙΑ