Η Apple εξέδωσε σιωπηρά μία ειδική έκδοση του iTunes (12.6.3) κατά την οποία επιστρέφει η ενσωμάτωση του App Store, αλλά και αποκαθίσταται η πρόσβαση στα ringtones που έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας (δεν είχε αφαιρεθεί η δυνατότητα, αλλά ήταν πιο δύσκολα προσβάσιμη στην έκδοση 12.7).

Η αιτιολογία της Apple είναι πως δημιούργησε αυτή την έκδοση ειδικά για κάποιους επαγγελματίες συνεργάτες οι οποίοι μπορεί να χρειάζονται το iTunes για να εγκαθιστούν εφαρμογές.

Η εταιρεία αναφέρει σχετικά:

«Αν έχετε εγκαταστήσει ήδη μία νεότερη έκδοση του iTunes, κατεβάστε τη συγκεκριμένη και εγκαταστήστε τη. Μετά την εγκατάσταση θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές σας μέσω του iTunes και δεν θα σας προτείνεται η εγκατάσταση νεότερων εκδόσεων.»

Μπορείτε να κατεβάσετε την ειδική αυτή έκδοση του iTunes για Mac, PC-32bit και PC-64bit.

*** Ενημέρωση 9/10/2017 – 17:35 Προσοχή, εάν προβείτε στην εγκατάσταση της ειδικής αυτής έκδοσης, για να αναγνωσθεί σωστά η βιβλιοθήκη σας, θα πρέπει να κάνετε rebuild την βιβλιοθήκη σας. Αποφύγετε την εγκατάσταση εκτός και αν είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς η ενσωμάτωση του App Store ***

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ