Η Sony, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Android κατασκευαστών, έχει ένα σχετικά καλό ιστορικό ως προς την υποστήριξη και τις αναβαθμίσεις των συσκευών της. Εκτός από τις νέες συσκευές – ναυαρχίδες της, υποστηρίζει και παλαιότερες top συσκευές της ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές «φροντίζουν» μόνο τις νεότερες, με σκοπό να αυξήσουν τις νέες πωλήσεις τους.

Για παράδειγμα, οι συσκευές Xperia Z3 PlusZ4 Tablet και όλες της σειράς Z5, ενώ είναι περίπου δύο ετών, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε αναβαθμίστηκαν στο Android Nougat 7.0. Και τώρα, ακολουθώντας τα χνάρια των Xperia XZ and X Performance, οι συσκευές αυτές θα λάβουν το Android Nougat 7.1.1.

Η αναβάθμιση αυτή φέρει το build number 32.4.A.0.160 (η παρούσα έκδοση είναι η 32.3.A.2.33). Δεν φέρει οπτικές αλλαγές, αλλά ενσωματώνει λειτουργίες της νεότερης έκδοσης του Android οι οποίες διευκολύνουν τους προγραμματιστές.

Η αναβάθμιση αυτή διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες, over the air (OTA).

 

Ακολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ