Ξεκίνησε την καριέρα του από τα “ουφάδικα”, κάπου στο 1999. ‘Έκτοτε, το Crazy Taxi της Sega έγινε το αγαπημένο παιχνίδι πολλών και ενέπνευσε τους developers για τη δημιουργία παιχνιδιών “open world”. Το δυναμικό soundtrack του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την αίσθηση της ταχύτητας και της ελευθερίας που προσφέρει, έκαναν το παιχνίδι ένα από τα πιο αγαπημένα των casual gamers.

Η Sega, θέλοντας να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της τίτλου, Crazy Taxi Gazillionaire, διαθέτει πλέον δωρεάν για iOS και Android το Crazy Taxi Classic. Έως και πριν λίγες ημέρες, το παιχνίδι κόστιζε στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google, 5€.

Δυστυχώς, η Sega πρόσθεσε διαφημίσεις στο παιχνίδι, αλλά, είναι ένα fair deal προκειμένου να απολαύσουμε δωρεάν, τον κλασικό αυτό τίτλο. Όσοι είχαν αγοράσει την έκδοση επί πληρωμή, θα μπορούν επαναφέροντας τις αγορές τους να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις, ενώ, όσοι θέλουν να προμηθευτούν την ad-free έκδοση του παιχνιδιού, θα πρέπει να κάνουν αγορά εντός της εφαρμογής, αξίας 2,29€.

Εμείς σας προτείνουμε να χαρείτε αυτόν τον τίτλο χωρίς να πληρώσετε. Και μόνο για το soundtrack και την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει, αξίζει να κατεβάσετε το Crazy Taxi Classic και ας υποστείτε μερικές διαφημίσεις.

Κατεβάστε το δωρεάν για iOS και Android.

ΣΧΟΛΙΑ