30.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Ιούλ 2020
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΗΧΟΣ Η Samsung ετοιμάζει το δικό της έξυπνο ηχείο

Η Samsung ετοιμάζει το δικό της έξυπνο ηχείο

Ακολουθώντας τις Amazon, Google & Apple, η Samsung ετοιμάζει τη δική της πρόταση στα έξυπνα ηχεία.

-

Τα έξυπνα ηχεία είναι η νέα τάση και μετά τις Amazon, Google & Apple, ετοιμάζεται και η Samsung να εισέλθει στο χώρο αυτό. Σαφώς και η προετοιμασία έχει γίνει από καιρό, καθώς μόνο τυχαίο δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός πως η Samsung φέτος (με το ντεμπούτο των Galaxy S8 και S8+) μπήκε στο χορό των AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) Powered ψηφιακών βοηθών.

Σύμφωνα λοιπόν με διάφορα reports που έκαναν την εμφάνισή τους αμέσως μετά την ανακοίνωση του Apple HomePod, η Samsung, κατασκευάζει το δικό της έξυπνο ηχείο, στο οποίο η Bixby – η ψηφιακή βοηθός της Samsung – θα αναλάβει την “εξυπηρέτηση” των χρηστών.

Οι χρήστες θα μπορούν μέσω φωνητικών εντολών να θέτουν ερωτήματα ή να αναθέτουν εργασίες στην Bixby και για το μέλλον η Samsung έχει προγραμματίσει την αναγνώριση των κινήσεών μας (gestures – χειρονομίες), ως ένα extra τρόπο επικοινωνίας με το έξυπνο ηχείο της.

Δυστυχώς, ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Αν κρίνουμε από την “προϊστορία”, η Samsung τιμολογιακά μάλλον θα κινηθεί ανάμεσα στις προτάσεις της Google και της Apple.

Δυο λόγια

Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος αγώνας δρόμου θα είναι μακρύς. Αυτό που ακόμα δεν γνωρίζουμε, είναι αν τελικά οι καταναλωτές θα ανταποκριθούν και θα αγοράσουν τελικά τα έξυπνα ηχεία που θα κατακλύσουν την αγορά.

Σαφώς και οι εταιρείες έχουν κάνει τις μελέτες τους και είναι αποφασισμένες ακόμα και να χάσουν χρήματα προκειμένου να “κλειδώσουν” τους καταναλωτές στο δικό τους οικοσύστημα, αλλά, όλο αυτό δεν θα έχει κανένα νόημα αν τελικά οι καταναλωτές γυρίσουν την πλάτη στα προϊόντα αυτά.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου» ( Business Email Compromise –...

Εκατοντάδες επιχειρήσεις αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το Facebook

Μερικοί από τους κολοσσούς του παγκόσμιου εμπορίου αγαθών και υπηρεσιών στηρίζουν τη διεθνή καμπάνια Stop Hate For Profit, διαμαρτυρόμενοι για τη ρητορική μίσους που...

Apple Silicon (ARM) ready Mac apps

Η Apple πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη μετάβαση των υπολογιστών Mac στην ARM τεχνολογία. Στους παλιούς αυτό ξυπνά μνήμες από την πρώτη έκδοση...

Η Apple παρουσίασε το macOS 11 Big Sur

Πριν από 20 περίπου χρόνια ο Steve Jobs είχε αναφέρει πως το επερχόμενο τότε OS Χ ήταν το λειτουργικό σύστημα των επόμενων 20 ετών....

Η Apple παρουσίασε το watchOS 7

Η Apple παρουσίασε το watchOS 7, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για έξυπνα ρολόγια που θα κυκλοφορήσει περίπου κατά τα τέλη του...

Η Apple παρουσίασε το iPadOS 14

Εισαγωγή Η Apple σήμερα μας παρουσίασε το iOS 14, το watchOS 7, το tvOS 14, νέα χαρακτηριστικά στα AirPods, στο CarPlay, στο HomePod, την επερχόμενη...

Σχετικάάρθρα