Η Samsung αναστέλλει την αναβάθμιση των Galaxy S7 και S7 Edge στο Android 8.0 Oreo

Είχαν προηγηθεί παράπονα χρηστών για boot loops & reboots των συσκευών μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης

1285

Αν και οι συσκευές Galaxy S7 & S7 Edge είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 και το Android 8.0 Oreo τον Αύγουστο του 2017, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβασή τους στην πιο πρόσφατη stable έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Η Samsung διακόπτει προσωρινά τη διάθεση της ενημέρωσης για τις συσκευές Galaxy S7 και S7 Edge, έως ότου επιλυθούν προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους χρήστες και αναφέρθηκαν στην εταιρεία. Τα προβλήματα (σε μέρος των χρηστών) μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης ήταν σοβαρά, όπως οι επανεκκινήσεις των συσκευών ή ακόμα χειρότερα, τα boot loops (οι συσκευές επανεκκινούν συνεχώς).

Η εταιρεία υποσχέθηκε πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται και πως το update θα είναι και πάλι διαθέσιμο το γρηγορότερο δυνατόν. Η λύση που προτείνεται από τη Samsung είναι η επίσκεψη σε ένα κέντρο υποστήριξης της εταιρείας ή το factory reset των συσκευών σε Recovery Mode.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ