Η Nintendo ανακοίνωσε την ημερομηνία της επανακυκλοφορίας του NES Classic Edition. Η κονσόλα, η οποία είχε κάνει το πρώτο της (εντυπωσιακό / sold out) come back το Νοέμβρη του 2016, θα επιστρέψει στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Ιουνίου.

Η εταιρεία εκτιμά πως θα υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα για τα NES Classic Edition & SNES Classic Edition τουλάχιστον έως το τέλος του 2018.

Η συσκευή θα πωλείται στα 60 δολάρια (+φόροι) και η συσκευασία της θα περιλαμβάνει:

  • Σύστημα NES Classic Edition με 30 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια (Donkey Kong, Super Mario Bros., The legend of Zelda κλπ)
  • Ένα NES Classic Controller
  • HDMI καλώδιο
  • Τροφοδοτικό

Η Nintendo θα συμπεριλάβει επίσης και 20 τίτλους με αναβαθμισμένο multiplayer, ως μέρος της online υπηρεσίας της για το Switch που θα ντεμπουτάρει το Σεπτέμβρη.

Η ζήτηση για τις ρετρό κονσόλες της Nintendo κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως έως τώρα έχει διαθέσει στην αγορά πάνω από 5 εκατομμύρια κονσόλες SNES Classic. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NES Classic Edition μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ