Η LG είχε κατά καιρούς δημοσιοποιήσει κάποια teaser videos μικρής διάρκειας για την επερχόμενη σειρά συσκευών της, Q6. Σήμερα, δημοσιοποίησε και το επίσημο video προώθησης:

Το video εστιάζει στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της σειράς Q6 (Q6, Q6α και Q6+), δηλαδή στην IPS Full HD οθόνη των 5,5 ιντσών με τεχνολογία FullVision και αναλογία 18:9, στο αλουμινένιο σώμα των συσκευών (σειρά 7000), στην ανθεκτική κατασκευή των συσκευών αλλά και στις πολύ ωραίες λειτουργίες της εφαρμογής της κάμερας.

*Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στις τεχνικές προδιαγραφές που δημοσιεύουν sites του εξωτερικού, αναφέρεται η ανάλυση οθόνης FHD+, δηλαδή 1080 x 2160 pixels.

Και οι τρεις εκδόσεις της σειράς Q6 θα φέρουν την ίδια οθόνη και θα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 435 (οκτώ πυρήνων – υπομονάδα γραφικών: Adreno 505). Αυτό που θα διαφοροποιεί τα μοντέλα μεταξύ τους, είναι η ποσότητα της μνήμης RAM και του αποθηκευτικού τους χώρου.

  • Q6α: 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου
  • Q6: 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου
  • Q6+: 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου

Οι συσκευές αναμένονται στην Ευρώπη από το φθινόπωρο (θα κυκλοφορήσουν στην Ασία τον Αύγουστο), ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το κόστος αγοράς τους.

ΣΧΟΛΙΑ