Η Huawei ανακοίνωσε το Honor View 20 με εμπρόσθια εγκοπή μόνο για την κάμερα

377

Εκπρόσωποι του brand Honor, το οποίο ανήκει στη Huawei, ανακοίνωσαν στο Παρίσι τη νέα τους πρόταση, Honor View 20. Πρόκειται για μία συσκευή που τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία της αγοράς (mid-range) και φέρει πολύ μικρή εμπρόσθια εγκοπή, η οποία φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 25 megapixels. Αντίστοιχα μικρή εγκοπή έχουμε ήδη συναντήσει στη συσκευή Nova 4 της Huawei.

Η διαγώνιος της LCD οθόνης του Honor View 20 είναι στις 6,4 ίντσες υποστηρίζοντας maximum ανάλυση 1080 x 2310 pixels (πυκνότητα: ~398 ppi) και το πρότυπο HDR. Το 85,7% της εμπρόσθιας όψης αποτελεί την οθόνη (screen-to-body ratio), καθώς υπάρχει μόνο ένα μικρό περιθώριο στην κάτω πλευρά της συσκευής και η εγκοπή της κάμερας.

Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στην πλάτη της συσκευής, ενώ η οπίσθια κάμερα των 48 megapixels «συνοδεύεται» από μία δεύτερη, η οποία αναλαμβάνει την ανίχνευση αντικειμένων σε τρεις διαστάσεις. Η μέγιστη εφικτή εγγραφή video είναι στα 2160p@30fps.

Η μπαταρία του Honor View 20 είναι στα 4.000mAh και το κεντρικό τσιπ επεξεργασίας είναι το Kirin 980. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η συσκευή υποστηρίζει το πρωτόκολλο Bluetooth 5, έξοδο ήχου jack 3,5mm και διαθέτει τσιπάκι NFC.

Η συσκευή θα φέρει λογισμικό συστήματος Android 9.0 Pie και το Magic UI 2.

Το Honor View 20 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου, σε τέσσερα χρώματα: Saphire Blue, Phantom Blue, Phantom Red και Midnight Black.

  • Η έκδοση με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB θα πωλείται στα 670€ (η τιμή αναμένεται να πέσει γρήγορα περίπου στα 560€)
  • Η έκδοση με 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 256GB θα πωλείται στα 760€ (η τιμή αναμένεται να πέσει γρήγορα πέριξ των 700€)

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής από το GSM Arena, πατήστε εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ