Το Nokia 8, η επερχόμενη συσκευή – ναυαρχίδα της HMD Global, θα ανακοινωθεί επίσημα σε ειδικό event στο Λονδίνο στις 16 Αυγούστου. Ήδη οι πρώτες προσκλήσεις για το launch event έχουν αποσταλεί και σε περίπου είκοσι ημέρες θα έχουμε επιτέλους την πραγματική εικόνα της συσκευής και των χαρακτηριστικών της.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Nokia 8 θα φέρει σύστημα κάμερας διπλών φακών, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να έχει προκύψει ως αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Nokia και της Zeiss.

Η συσκευή αναμένουμε να «τρέχει» το Android 7.1 Nougat και να διαθέτει οθόνη 5,3 ή 5,7 ιντσών με ανάλυση QHD. Πιθανότατα θα φέρει επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4Gb και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Είναι πιθανό σε δεύτερο χρόνο να κυκλοφορήσουν και εκδόσεις των 6 και 8GB μνήμης RAM.

Η οπίσθια κάμερα της συσκευής θα διαθέτει σύστημα διπλών φακών, πιθανότατα της Zeiss, των 13-megapixel, ενώ η εμπρόσθια θα είναι και αυτή στα 13-megapixel, για καλύτερες selfies. Οι πιθανολογούμενες διαστάσεις της συσκευής είναι 151,55 x 73,7 mm.

Αναμένουμε να κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, gold blue, blue, steel & gold copper.

ΣΧΟΛΙΑ