Η Apple δημοσιοποίησε ένα νέο video στο οποίο μας δείχνει μέρος της διαδικασίας της ανάπτυξης της λειτουργίας Portrait Lighting στο iPhone X. Η εταιρεία συνεργάστηκε με επαγγελματίες φωτογράφους και image makers για τη δημιουργία προηγμένων αλγόριθμων προκειμένου η λειτουργία Portrait Lighting να αποκτήσει δυνατότητες μηχανικής μάθησης.

“Ρίξτε μια ματιά στη διαδικασία που εφαρμόσαμε για να δημιουργήσουμε το Portrait Lighting. Μελετήσαμε την τέχνη της προσωπογραφίας από τους πίνακες έως τις φωτογραφίες. Δουλέψαμε με image makers παγκοσμίου κλάσης και με τους καλύτερους φωτογράφους, συνδυάζοντας τις διαχρονικές αρχές περί του φωτισμού με τη μηχανική μάθηση για να δημιουργήσουμε ένα iPhone που θα λαμβάνει φωτογραφίες επιπέδου επαγγελματικού studio.”

Η λειτουργία Portrait Lighting διατίθεται αποκλειστικά στις συσκευές iPhone 8 Plus και iPhone X και επίσημα είναι ακόμα υπό καθεστώς beta.

Το video ονομάζεται iPhone X — Portrait Lighting

 

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

 

ΣΧΟΛΙΑ