21.7 C
Athens
Τρίτη, 27 Οκτ 2020
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ iOS Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 13.2 (και το iPadOS...

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 13.2 (και το iPadOS 13.2)

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτάΜετά από τέσσερις δοκιμαστικές εκδόσεις η Apple κυκλοφόρησε επίσημα το iOS 13.2 και το iPadOS 13.2. Από τις έως τώρα παρατηρήσεις μας από τις δοκιμαστικές εκδόσεις, εκτός από διορθώσεις μικροσφαλμάτων και βελτιώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια έχουμε εντοπίσει τις ακόλουθες διαφορές:

 • Δυνατότητα διαγραφής ιστορικού Siri & Υπαγόρευσης.
 • Προστίθεται η δυνατότητα της εξαίρεσης από τις ηχογραφήσεις του βοηθού Siri
 • 60 νέα emojis.
 • Το Siri μας διαβάζει τα μηνύματά μας και αναμένει απάντηση από εμάς χωρίς το “Hey Siri” (με AirPods δεύτερης γενιάς, AirPods Pro και συγκεκριμένα μοντέλα ακουστικών Beats όπως τα Solo Pro).
 • Στη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά προστίθεται μία νέα ενότητα, AirPlay & Handoff. Από αυτό το σημείο θα επιλέγουμε τη μεταφορά της μουσικής μας από την iOS συσκευή στο HomePod όταν πλησιάζουμε σε αυτό. Επίσης, θα μπορούμε να επιλέξουμε την αυτόματη αποστολή video σε AirPlay 2 συσκευές (Apple TV, συμβατές smart TVs κ.λπ.)
 • Το γραφικό της έντασης στο Κέντρο Ελέγχου θα έχει ένα μικρό εικονίδιο με τη συσκευή ήχου που είναι ενεργή τη δεδομένη στιγμή (AirPods, Beats Pro κ.λπ.)
 • Στην εφαρμογή Οικία θα μπορούμε και πάλι να βλέπουμε ξεχωριστά τους διαφορετικούς αισθητήρες ενός αξεσουάρ χωρίς να πλοηγούμαστε εντός του εικονιδίου του. Πλακίδια τα ονομάζει η Apple.
 • Αλλαγή ανάλυσης video και frame rate απευθείας από την εφαρμογή της κάμερας (στις betas η λειτουργία αυτή ήταν ενεργοποιημένη στο iPhone 11/Pro/Max).
 • Επιλογή διαγραφής εφαρμογής με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιό της
 • Προστίθεται το χαρακτηριστικό Deep Fusion στις Α13 συσκευές (iPhone 11/Pro/Max) το οποίο βελτιώνει τις φωτογραφίες που λαμβάνουμε (κάτι σαν προηγμένο Smart HDR).
 • Με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο μίας εφαρμογής θα αποκαλύπτεται και η επιλογή της απευθείας διαγραφής (χωρίς να μπούμε σε jiggle mode).

Φυσικά, όπως πάντα, θα επανέλθουμε αν εντοπίσουμε κάτι το αξιοσημείωτο.

 

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης προβλέπει την εμφάνιση Alzheimer

Η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ιατρική γίνεται ολοένα και περισσότερο ενεργό κομμάτι της περίθαλψης των ασθενών. Η Νευρολογία και ειδικότερα η μελέτη...

Plant Buggy: ο ρομποτικός αγρότης της Alphabet X

Η Alphabet, μητρική εταιρεία της Google, ενημέρωσε το κοινό για τις δοκιμές του πρωτότυπου γεωργικού μηχανήματος Plant Buggy, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σαν...

Διασπορά κακόβουλου λογισμικού μέσω e-mail

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα περιστατικά λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) που εμπεριέχουν αρχεία κακόβουλου λογισμικού (malware). Ειδικότερα, το θύμα λαμβάνει...

Οι influencers μπαίνουν στο χρηματιστήριο

Η Chiara Ferragni είναι 33 ετών, μένει στο Μιλάνο, δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική, μετράει ήδη στο ενεργητικό της αρκετά ακριβοπληρωμένα συμβόλαια...

Το PayPal δέχεται συναλλαγές με Bitcoin

Το PayPal, η μεγαλύτερη αμιγώς ηλεκτρονική τράπεζα του κόσμου, ανακοίνωσε στους πελάτες του ότι θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους κρυπτονομίσματα. Η...

Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι σε 36 νέες περιοχές

Τριάντα έξι νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα έχουν πλέον πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) μέσω του Cosmote Fiber. Από...

Σχετικάάρθρα