Η Apple, πριν λίγα λεπτά, διέθεσε προς όλους τους χρήστες τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για έξυπνα ηχεία, audioOS (η οποία προσωρινά ονομάζεται iOS).

Νέες λειτουργίες

Όπως γνωρίζουμε από τον Ιούλιο, με το iOS 12 οι χρήστες του HomePod μπορούν να θέσουν πολλαπλούς χρονοδιακόπτες (με ονόματα), αλλά και να κάνουν απευθείας τηλεφωνικές κλήσεις. Επιπροσθέτως, ο ψηφιακός βοηθός υποστηρίζει τη λειτουργία Εύρεση iPhone, μέσω φωνητικής εντολής.

Πλέον, μπορούμε να αναζητήσουμε τραγούδια στην υπηρεσία Apple Music και μέσω των στίχων τους. Επίσης, θα προστεθεί η υποστήριξη στο νέο χαρακτηριστικό, Siri Shortcuts. Τέλος, στις 26 Οκτωβρίου θα προστεθεί υποστήριξη για την Ισπανική γλώσσα.

Η προηγούμενη αναβάθμιση για το HomePod είχε διατεθεί από την Apple στα τέλη Μαΐου και προσέθετε το χαρακτηριστικό AirPlay 2.

Φυσικά, όπως πάντα, σκαλίζουμε την ενημέρωση και θα επανέλθουμε με οτιδήποτε αξιοσημείωτο ανακαλύψουμε.

Διαδικασία αναβάθμισης

Για να εφαρμόσετε την αναβάθμιση στις συσκευές σας, μετά την αναβάθμιση του iPhone / iPad, ανοίξτε την εφαρμογή Οικία, πατήστε παρατεταμένα ή πιέστε έντονα (Force Touch) στο ηχείο και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί στο επάνω μέρος η ενημέρωση.

Σημειώστε πως αν έχετε αρκετά HomePods μπορείτε να επιλέξετε Ενημέρωση όλων.

 

ΣΧΟΛΙΑ