Η Apple πριν λίγα λεπτά διέθεσε στους δημιουργούς αλλά και στους public beta testers την έβδομη δοκιμαστική έκδοση του iOS 11.2.5. Έχουν περάσει ελάχιστες μέρες από την κυκλοφορία της έκτης beta και περίπου δέκα ημέρες από την κυκλοφορία της επίσημης έκδοσης του iOS 11.2.2, η οποία και επέλυε μέρος των προβλημάτων που δημιούργησε η ευπάθεια Spectre.

Οι εγγεγραμμένοι developers μπορούν να κατεβάσουν την ενημέρωση μέσω του Apple Developer Center. Παράλληλα, το update είναι διαθέσιμο και ΟΤΑ (Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού) για τους public beta testers και τους developers.

Με τη συγκεκριμένη έκδοση επιλύεται ένα πρόβλημα που μπορούσε να προκαλέσει το «πάγωμα» της εφαρμογής των Μηνυμάτων. Κατά τα άλλα, αναμένουμε την επίλυση μικρο-προβλημάτων του iOS, αλλά και βελτιώσεις που αφορούν την ασφάλεια.

Κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και η επίσημη έκδοση. Αυτό προκύπτει από τη «δήλωση» της Apple στο MacRumors πως την ερχόμενη εβδομάδα θα επιλυθεί το bug της εφαρμογής των Μηνυμάτων μέσω ενημέρωσης λογισμικού.

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

ΣΧΟΛΙΑ