Η Apple διέθεσε αναβαθμίσεις των εκδόσεων της σουίτας γραφείου της, iWork, για το macOS και το iOS. Η σουίτα iWork περιλαμβάνει τις εφαρμογές Pages (το αντίστοιχο “Word” της Apple), Numbers (το αντίστοιχο “Excel”) και Keynote (το αντίστοιχο PowerPoint).

Οι αλλαγές είναι αντίστοιχες και στις δύο πλατφόρμες και αφορούν την προσθήκη επαγγελματικά σχεδιασμένων σχημάτων, της δυνατότητας απάντησης στα σχόλια, νέων επιλογών αυτόματης διόρθωσης κλπ.

iWork για iOS

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη στο App Store, στην καρτέλα των ενημερώσεων, για όλες τις συσκευές που φέρουν το iOS 10 ή τη δοκιμαστική έκδοση του iOS 11.

iWork για macOS

Η αναβάθμιση για το macOS είναι διαθέσιμη μέσω του Mac App Store, στην καρτέλα των ενημερώσεων.

Δυο λόγια

Όσοι διαθέτετε iOS συσκευές ή υπολογιστή Mac δοκιμάστε τη σουίτα εφαρμογών γραφείου της Apple. Είναι (νόμιμα) δωρεάν, οι εφαρμογές εύκολες στην εκμάθηση και στη χρήση, η δυνατότητα συνεργασίας σε ένα έγγραφο είναι υποδειγματική και κυρίως, θα μπορείτε να “διαβάζετε” αλλά και να δημιουργείτε έγγραφα συμβατά με το Microsoft Office.

Ειδικά το Keynote, ξεπερνά κατά πολύ σε ευχρηστία το Microsoft PowerPoint και αρκετοί επαγγελματίες το προτιμούν έναντι της λύσης της Microsoft.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ