Πέρασαν πάνω από δύο χρόνια από το ντεμπούτο των original AirPods που έμμελε να αλλάξει πλήρως την αγορά των φορετών ασύρματων συσκευών. Τα νέα AirPods τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα διαθέτουν το νέο chip H1 το οποίο προσφέρει 50% μεγαλύτερη αυτονομία στις κλήσεις, ταχύτερους χρόνους σύνδεσης και την hands-free λειτουργία Hey Siri. Επιπροσθέτως, υπάρχει η επιλογή της θήκης με ασύρματη φόρτιση.

Η Apple διαθέτει τα νέα AirPods με θήκη που φορτίζεται ασύρματα στα 199$, με την παραδοσιακή θήκη φόρτισης στα 159$, ενώ η θήκη που φορτίζεται ασύρματα πωλείται και σόλο στα 79$. Σημειώστε πως είναι συμβατή και με την πρώτη γενιά των AirPods.

Οι τιμές σε δολάρια δεν περιλαμβάνουν φόρους

Η θήκη που φορτίζεται ασύρματα υποστηρίζει το πρότυπο Qi, ενώ διατηρεί τη θύρα Lightning για την περίπτωση που χρειαστεί να φορτιστεί ενσύρματα. Πλέον το LED ένδειξης φόρτισης βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος της θήκης, κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξει προκειμένου να ελέγχεται από το χρήστη χωρίς να χρειάζεται το άνοιγμά της.

Αν και ακούσαμε πολλά, τα νέα AirPods είναι διαθέσιμα μόνο στο ίδιο, άσπρο χρώμα, ενώ διατηρούν τον ίδιο σχεδιασμό. Τα νέα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το charging mat AirPower το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα, κυρίως μετά τις αναφορές για αυτό που εντοπίστηκαν στις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 12.2.

Ενημέρωση 21 Μαρτίου 2019 – 08:04

Τα νέα ακουστικά υποστηρίζουν το πρότυπο Bluetooth 5

 

ΣΧΟΛΙΑ