Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πρόγραμμα εθελοντικής ανάκλησης περιορισμένου αριθμού μπαταριών φορητών υπολογιστών MacBook Pro 15 ιντσών του 2015 που πωλήθηκαν μεταξύ του Σεπτεμβρίου του 2015 και του Φεβρουαρίου του 2017.

Η ανάκληση δεν αφορά άλλα μοντέλα υπολογιστών Mac. Σε μερικά από τα μοντέλα της προαναφερθείσας περιόδου υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης της μπαταρίας και έκθεσης του χρήστη και των ατόμων του περιβάλλοντός του σε κίνδυνο.

εικόνα: Google

Για να διαπιστώσετε αν η συσκευή σας εμπίπτει στο παγκόσμιο πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης πατήστε το Apple menu > Πληροφορίες για αυτό το Mac και βεβαιωθείτε πως αναγράφεται το μοντέλο MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015) στην καρτέλα Σύνοψη. Στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε αντιγραφή στα δεξιά του Σειριακού Αριθμού.

Μεταφερθείτε στην ειδική σελίδα υποστήριξης της Apple πατώντας εδώ και εισάγετε (πατώντας επικόλληση) στο ειδικό πεδίο το Σειριακό αριθμό σας. Στη συνέχεια, πατήστε Submit. Το πρόγραμμα αναρτήθηκε πριν λίγο και δεν υπάρχει ακόμα Ελληνική έκδοση της σελίδας.

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με το αν το laptop σας εμπίπτει στο πρόγραμμα. Αν ναι, θα πρέπει να περιμένετε λίγες ημέρες για να ενημερωθούν οι επίσημοι service providers στη χώρα μας πριν επικοινωνήσετε μαζί τους προκειμένου να ζητήσετε τη δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας του MacBook σας.

ΣΧΟΛΙΑ