Η Alienware δημιούργησε το απόλυτο gaming δωμάτιο στο Hilton του Παναμά [video]

1920

Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι από τους αναγνώστες μας έχουν ταξιδέψει στον Παναμά, αλλά οι φανατικοί gamers έχουν τώρα έναν επιπλέον λόγο.

Η Alienware (label της Dell για PC gaming) ανέλαβε την κατασκευή του δωματίου 2425 στο Χίλτον του Παναμά με αποτέλεσμα τη δημιουργία του καλύτερου gaming δωματίου ξενοδοχείου σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από υπέροχη θέα, το δωμάτιο διαθέτει μία 4K OLED οθονάρα 65 ιντσών και ένα άριστα εξοπλισμένο Alienware PC (Core i7-7800, GTX 1080Ti, Xbox One Elite χειριστήρια). Επίσης, διαθέτει ένα Oculus Rift, ένα Alienware laptop συνδεδεμένο με ένα 4K μόνιτορ 34 ιντσών, μία racing καρέκλα και έξυπνο φωτισμό. Α ναι, διαθέτει και δύο κρεβάτια.

“Η διασφάλιση μίας καινοτόμου και διαφοροποιημένης υπηρεσίας ήταν η δέσμευσή μας από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στον Παναμά και αυτή η πρωτοβουλία δείχνει πόσο σημαντικό είναι για εμάς να συμβάλουμε στη βελτίωση των όλο και περισσότερων επιλογών διαμονής στη χώρα μας. Έτσι επηρεάζουμε άμεσα την τουριστική προσφορά που προσφέρει η χώρα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, Andres Korngold.

Το δωμάτιο 2425 άνοιξε και επίσημα χθες Πέμπτη, ενώ η διανυκτέρευση κοστίζει $349.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ