Το νέο κορυφαίο μοντέλο της HTC, το U12 Plus, εντοπίστηκε από τον Roland Quandt σε δοκιμαστική σελίδα του ιστότοπου της κινέζικης εταιρείας. Μαζί αποκαλύφθηκε και η τιμή του U12+ που θα είναι στην Κίνα ¥5.888 (περίπου €780) για την έκδοση των 6GB RAM και 128GB μνήμης αποθήκευσης.

Εντοπίσθηκε επίσης λίγο αργότερα στο ευρωπαΙκό site της HTC με δυνατότητα προπαραγγελίας για τη Μεγάλη Βρετανία, αφού η επίσημη πρεμιέρα του αναμένεται αύριο. Παρόλο που η HTC έσπευσε να κατεβάσει τη δοκιμαστική σελίδα, οι φωτογραφίες του U12 Plus διέρρευσαν και κυκλοφορούν ήδη στο Διαδίκτυο.

Εκτός από την τιμή του, πολλά από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του HTC U12+ το τοποθετούν σε ευθέως ανταγωνιστική θέση απέναντι σε κορυφαία μοντέλα των Samsung και Huawei, ίσως και σε κάποια iPhone.

Χωρίς εμπρόσθια εγκοπή (notch), με επεξεργαστή Snapdragon 845, οθόνη 6” Super LCD6 WQHD+ 1440×2880, ηχεία Boomsound, 2x8MP κάμερες μπροστά, 1x16MP και 1x12MP κάμερες πίσω, μπαταρία 3420mAh, επέκταση μνήμης αποθήκευσης μέχρι 2ΤΒ, το HTC U12+ δεν φοβάται να κοιτάξει στα μάτια τους ανταγωνιστές του. Αναμένουμε λοιπόν περισσότερα στην αυριανή επίσημη παρουσίασή του.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ