35.3 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

H Xiaomi παρουσιάζει την νέα σειρά έξυπνων κινητών Redmi Note 13

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 3 λεπτά

Σε προηγμένες φωτογραφικές μηχανές για χρήση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και πολυεργαλεία με μεγάλη αντοχή στην χρήση τους και σειρά νέων δυνατοτήτων, εξελίσσονται και τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να αποκτήσει σε προσιτές τιμές έξυπνα κινητά τηλέφωνα, με χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα από τα έξυπνα κινητά-ναυαρχίδες, όπως αποκαλούνται, των εταιρειών.

Όπως ανακοίνωσε  η Xiaomi παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη νέα σειρά Redmi Note 13, τα Pro μοντέλα της νέας σειρας, που αποτελείται από 5 συσκευές (Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G και Redmi Note 13) διαθέτουν κάμερα 200ΜΡ με σταθεροποίηση εικόνας (optical image stabilization) για λήψεις με υψηλή ευκρίνεια, που θα βρει κανείς μόνον σε συσκευές επιπέδου ναυαρχίδας.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια παρουσίασης στο Βουκουρέστι, υπάρχει η δυνατότητα για λήψεις από μεγάλη απόσταση με ζουμ, με τους χρήστες να μπορούν να εστιάσουν σε κάποιο άτομο μέσα στο πλήθος, ή να έρθουν πιο κοντά στο θέμα που επιλέγουν.

Όπως επισημάνθηκε, τα προηγμένα αυτά συστήματα καμερών υποστηρίζονται από αισθητήρα και βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας, για άριστη ποιότητα ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού.

Ταυτόχρονα, και τα βασικά μοντέλα της σειράς Redmi Note 13 5G και Redmi Note 13, διαθέτουν κεντρική κάμερα στα 108ΜΡ με μεγάλο ζουμ.

Κάθε μια από τις συσκευές παρέχει υπολογιστική φωτογραφία επόμενης γενιάς και ισχυρή επεξεργασία.

Η νέα σειρά μεταξύ άλλων, διαθέτει πολλές λειτουργίες, όπως λειτουργίες προστασίας των ματιών. Επίσης, περιλαμβάνει για πρώτη φορά στη σειρά έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη, ενώ με αναβαθμίσεις στη μηχανική και το σχεδιασμό η σειρά προσφέρει ανθεκτικότητα σε χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

Με αφορμή την άφιξη της νέας σειράς Redmi Note 13 στις διεθνείς αγορές, η Xiaomi συνεργάζεται με το “Red Bull Can You Make It?” ως παγκόσμιος συνέταιρος, ανανεώνοντας και την συνεργασία της με τη Red Bull και τοποθετεί την αγαπημένη σειρά Redmi Note στο επίκεντρο της καμπάνιας.

Η σειρά Redmi Note 13 αποτελεί το βασικό εργαλείο μέσα από το οποίο φοιτητές από 61 χώρες του κόσμου συμμετέχουν σε μια μοναδική περιπέτεια, κατά μήκος της Ευρώπης, όπου θα ολοκληρώσουν challenges, θα δημιουργήσουν υλικό και θα μοιραστούν εμπειρίες.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Red Bull Can You MakeIt? εναρμονίζεται πλήρως με το πνεύμα καινοτομίας και τον ενθουσιασμό που φέρνει η Xiaomi με τη νέα σειρά προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.redbullcanyoumakeit.com για περισσότερες πληροφορίες.

Με βελτιώσεις σε κάθε τομέα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η σειρά Redmi Note 13 ανεβάζει την σειρά Redmi Note σε «νέα ύψη», ώστε οι χρήστες smartphone σε όλο το κόσμο να απολαμβάνουν λειτουργίες και επιδόσεις που θα έβρισκαν μόνο σε smartphone-ναυαρχίδες, πάντα σε λογικές τιμές.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν επίσης τρεις νέες προσθήκες στα wearables της Xiaomi. Πρόκειται για τα έξυπνα ρολόγια (Redmi Watch 4) και τα έξυπνα ακουστικά Redmi Buds 5 Pro και Redmi Buds 5.

Όλα τα νέα προϊόντα  είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

NewsDesk
NewsDesk
Ειδησεογραφία γύρω από την τεχνολογία, από την ομάδα του tecky

ΠΡΟΣΦΑΤΑ