Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μάθει από επίσημα χείλη πως ο στόχος της Huawei για το 2018 είναι η αποστολή 200 εκατομμυρίων συσκευών smartphone. Στο Consumer Electronics Show Asia, ο επικεφαλής του τμήματος έξυπνων τηλεφώνων της HuaweiKevin Ho, ανακοίνωσε πως έως τώρα η σειρά P20, η οποία απαρτίζεται από τις συσκευές Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite, εμφανίζει πωλήσεις αυξημένες κατά 81% σε σύγκριση με τη σειρά P10.

Η Huawei έχει αποστείλει πάνω από έξι εκατομμύρια τεμάχια των συσκευών P20, P20 Pro και P20 Lite κατά τους πρώτους τρεις μήνες της κυκλοφορίας τους. Πέρυσι, στην ίδια χρονική περίοδο, οι συσκευές της σειράς P10 είχαν φτάσει τις 3,3 εκατομμύρια αποστολές.

Δυστυχώς, δεν διευκρινίστηκε το μείγμα των πωλήσεων, στην αγορά όμως θεωρείται ως βέβαιο πως το best seller της Huawei είναι το P20 Lite. Όμως, αναφέρθηκε πως το P20 Pro – η ναυαρχίδα της εταιρείας – είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Δυτική Ευρώπη, κάτι το απολύτως αναμενόμενο καθώς στη συγκεκριμένη αγορά πάντα οι πωλήσεις των high end συσκευών είναι αυξημένες. Οι πωλήσεις της Huawei στη Δυτική Ευρώπη εμφάνισαν άνοδο της τάξεως του 316%.

Προς το τέλος της ομιλίας του ο Kevin Ho άφησε ένα υπονοούμενο για το ντεμπούτο της σειράς Mate 20 που αναμένεται αργότερα φέτος, αναφέροντας πως οι πελάτες της εταιρείας «θα δουν περισσότερα» από τη Huawei πριν από το 2019.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για το Huawei P20 Pro, πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ