30.2 C
Athens
Σάββατο, 19 Σεπ 2020
ΟΔΗΓΟΙ | ΚΟΛΠΑ | ΜΥΣΤΙΚΑ Εύρεση εργασίας: oι 7 καλύτερες ιστοσελίδες

Εύρεση εργασίας: oι 7 καλύτερες ιστοσελίδες

-

“Εύρεση εργασίας”. Μάλλον πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Δοκιμάσαμε πολλές ελληνικές ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας και καταλήξαμε στις επτά καλύτερες. Η σειρά είναι τυχαία.

διαβάστε επίσης:    Εύρεση εργασίας στο εξωτερικό: οι καλύτερες ιστοσελίδες

Συμβουλή: δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που να περιλαμβάνει το πλήρες επώνυμό σας. Πρώτον, δίνετε καλύτερη “εικόνα” με ένα mail σαν το “k.petrou@…” αντί ενός mail σαν το “man45@…” και δεύτερον, θα πρέπει να αναμένετε αρκετά μηνύματα από τις ιστοσελίδες που απαιτούν εγγραφή. Είναι καλύτερα να μη γεμίζετε / μπλοκάρετε το “κανονικό” σας mail.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό gmail.

Οι 7 καλύτερες ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας

neuvoo.gr

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που ναι μεν δεν είναι άρτια (υπάρχουν συντακτικά λάθη και αρκετές διαφημίσεις), αλλά, το σύστημα αναζήτησης λειτουργεί αρκετά καλά. Στην ουσία, η ιστοσελίδα συγκεντρώνει αγγελίες από άλλες ιστοσελίδες σε ένα σημείο, κάτι που είναι πιθανό να σας βοηθήσει στις αναζητήσεις σας.

Προσοχή, όταν πατήσετε το “Υποβάλετε αίτηση” για μία αγγελία, εμφανίζονται οι επιλογές της κάτω φωτό. Για να μεταφερθείτε στη σελίδα της αγγελίας, πατήστε “Όχι, ευχαριστώ”.

aggeliopolis.gr

Πρόκειται για μία δημοφιλή υπηρεσία ευρέσεως εργασίας. Θα θέλαμε όμως την προσοχή σας. Προκειμένου να επικοινωνήσετε με τον υποψήφιο εργοδότη, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Στην Πολιτική Απορρήτου της υπηρεσίας, μεταξύ άλλων, διαβάζουμε για την επεξεργασία των δεδομένων μας:

“Ο όρος Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων καλύπτει κάθε χρήση προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η ανταλλαγή και η αποθήκευση.”

Άρα, εφόσον επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το AggelioPolis, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο αριθμός του τηλεφώνου σας κατά πάσα πιθανότητα θα “κυκλοφορήσει” και σε άλλες υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση, τους παραχωρείτε αυτό το “δικαίωμα”.

kariera.gr

Πρόκειται για μία γνωστή και δημοφιλή υπηρεσία που προσφέρει άμεση επικοινωνία με τον υποψήφιο εργοδότη. Προσθέστε τη στα αγαπημένα σας, είναι από τα πρώτα σημεία που ανατρέχουμε όταν αναζητάμε εργασία.

proson.gr

Υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές θέσεις εργασίας. Σημειώστε πως για να αποστείλετε το βιογραφικό σας θα πρέπει να δημιουργήσετε (δωρεάν) λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

skywalker.gr

Εάν αναζητάτε εργασία, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρετε και το skywalker. Διαθέτει πληθώρα αγγελιών εργασίας. Σε κάποιες από αυτές αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας με τον υποψήφιο εργοδότη, ενώ σε κάποιες άλλες μπορούμε να στείλουμε το βιογραφικό μας μόνο μέσω της δημιουργίας λογαριασμού.

xe.gr

Η Χρυσή Ευκαιρία δεν χρειάζεται συστάσεις. Στη σελίδα θα βρείτε πολλές αγγελίες και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον υποψήφιο εργοδότη πατώντας στο πλαίσιο “προβολή τηλεφώνου”, χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.

jobfind.gr

Πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη ιστοσελίδα με αρκετές αγγελίες. Για να μπορέσετε να αποστείλετε το βιογραφικό σας θα πρέπει να προχωρήσετε στη δωρεάν δημιουργία λογαριασμού.

Κλείνοντας

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας ως προς τις ιστοσελίδες ευρέσεως εργασίας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τις ευκολίες που μας προσφέρει η τεχνολογία. Μπορείτε χωρίς κόπο και χωρίς να σπαταλήσετε το χρόνο σας να επικοινωνήσετε με τους “υποψήφιους” εργοδότες.

Καλή επιτυχία!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Το TikTok παραδέχεται ότι λογοκρίνει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο

Στα συμπεράσματα έρευνας του Ινστιτούτου Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται - μεταξύ άλλων - ότι το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok...

Lucid, ο εξολοθρευτής της Tesla

Ιδρύθηκε το 2007 με το όνομα Atieva και σκοπό να σχεδιάζει και να παράγει μπαταρίες και συστήματα μετάδοσης κίνησης για κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το...

IFA 2020: οι καλύτερες παρουσίες

Το σημαντικότερο ραντεβού του τεχνολογικού κόσμου της Ευρώπης, η διεθνής έκθεση IFA (Internationale Funkausstellung Berlin), δόθηκε για μία ακόμη χρονιά στο Βερολίνο. Κατασκευαστές προϊόντων...

Σχετικάάρθρα