Η MLS ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά της Σερβίας. Η Σερβία έχει πληθυσμό 7 εκ. και αποτελεί βάση επέκτασης για την εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής (πληθυσμός 17 εκ.).

Σερβική Γλώσσα

Η MLS κατά την προετοιμασία της ανέπτυξε τον ψηφιακό βοηθό της, MAIC, στη Σερβική γλώσσα. Η εταιρεία σημειώνει πως θα είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι θα μπορούν να μιλήσουν στο κινητό τους στη γλώσσα τους, είτε για να κάνουν κλήση, είτε για να στείλουν μήνυμα, αλλά και για να κάνουν διαδικτυακές αναζητήσεις (Google, YouTube κλπ).

Διανομή

Μετά από έρευνες και διαπραγματεύσεις, η MLS έκλεισε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς της χώρας, την REFOT B D.o.o.

Πάροχοι

Η MLS ήρθε σε συμφωνία με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Vip Mobile Serbia (μέλος του ομίλου Telecom Austria Group). Η Vip Mobile Serbia διαθέτει μερίδιο 23% στη χώρα και αριθμεί 1,8 εκ. συνδρομητές. Οι δύο πλευρές εκτιμούν πως η συμφωνία αυτή θα επισπεύσει τη μετακίνηση των χρηστών από 2G σε 4G δίκτυα.

Κανάλια Λιανικής

Η MLS, σε συνεργασία με την REFOT B D.o.o έκλεισαν συμφωνίες για τη λιανική διάθεση των προϊόντων της εταιρείας με τις ακόλουθες αλυσίδες λιανικής της Σερβίας: WIN-WIN, Gigatron, Blue Tech, Emmezeta, Comtrade Shop και Tehnomedia.

Service

Την υποστήριξη των συσκευών της MLS ανέλαβε η ProMobi D.o.o., η μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης after sales στη χώρα.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ