30.2 C
Athens
Σάββατο, 26 Σεπ 2020
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ PAY TV Ενεργοποιούνται από σήμερα τα video previews / trailers των...

Ενεργοποιούνται από σήμερα τα video previews / trailers των ταινιών & σειρών στην εφαρμογή του Netflix

"Έτη δοκιμών έχουν αποδείξει ότι με τα κλιπ τα μέλη μας σπαταλούν λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και ανακαλύπτουν πιο γρήγορα νέο περιεχόμενο. Με την κυκλοφορία των κλιπ για κινητά βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησης μέσω του κινητού σας και την καθιστούμε πιο διασκεδαστική."

-

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές του Μάρτη, η Netflix ξεκίνησε τη σταδιακή διάθεση της λειτουργίας Κλιπ για κινητά. Στην ουσία, πρόκειται για προεπισκοπήσεις ταινιών και σειρών, οι οποίες μας βάζουν στο κλίμα του υποψήφιου προς παρακολούθηση τίτλου.

Τα videos αυτά θα προβάλλονται σε κατακόρυφο προσανατολισμό και θα διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σε πρώτη φάση η νέα αυτή λειτουργία ενεργοποιείται στις iOS συσκευές και σύντομα θα διατεθεί και για το Android.

Στις δικές μας συσκευές η λειτουργία Κλιπ για κινητά δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Update 21/4/18: Το χαρακτηριστικό ενεργοποιήθηκε και στη χώρα μας

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από τον Διευθυντή Καινοτομίας Προϊόντων της εταιρείας:

Επίσημη ανακοίνωση – Netflix

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε αν θα σας αρέσει μια νέα σειρά ή ταινία είναι να δείτε στα γρήγορα ένα τρέιλερ. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην εμπειρία θέασης από κινητές συσκευές θα προστεθούν τα Κλιπ για κινητά (η λειτουργία διατίθεται από σήμερα σε iOS και σύντομα θα διατεθεί και σε Android). Πρόκειται για έναν διασκεδαστικό, απλό και εύκολο τρόπο για να ενημερώνονται τα μέλη μας για το νέο περιεχόμενο του Netflix και για να βρίσκουν ακόμη πιο γρήγορα εξαιρετικό περιεχόμενο για να δουν.

Κάθε κλιπ διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα και παρουσιάζεται σε κατακόρυφο προσανατολισμό, ώστε να μπορείτε να το βλέπετε χωρίς να πρέπει να γυρίσετε το κινητό σας. Τα κλιπ εμφανίζονται σαν προβολή διαφανειών, ώστε εάν κάποιο σας τραβήξει την προσοχή, μπορείτε να επιλέξετε να το δείτε ή να το προσθέσετε στη λίστα σας. Διαφορετικά, μπορείτε να σύρετε ή να πατήσετε στην οθόνη για να προχωρήσετε στο επόμενο κλιπ.

Την περασμένη χρονιά προσθέσαμε κλιπ στην εμπειρία παρακολούθησης από τηλεόραση, εμπλουτίζοντας το περιβάλλον προβολής με δυναμικά και συναρπαστικά βίντεο. Έτη δοκιμών έχουν αποδείξει ότι με τα κλιπ τα μέλη μας σπαταλούν λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και ανακαλύπτουν πιο γρήγορα νέο περιεχόμενο. Με την κυκλοφορία των κλιπ για κινητά βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησης μέσω του κινητού σας και την καθιστούμε πιο διασκεδαστική.

Η λειτουργία Κλιπ για κινητά είναι εύχρηστη, φορτώνεται γρήγορα και είναι εξατομικευμένη σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Ελπίζουμε να σας αρέσει και με τα κλιπ για κινητά να βρείτε τη νέα αγαπημένη σας σειρά!

-Cameron Johnson, Διευθυντής Καινοτομίας Προϊόντων

Παρακολουθούμε τα νέα από τη Netflix και θα σας ενημερώνουμε σε συνεχή βάση για οτιδήποτε αξιόλογο προκύπτει. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

SourceNetflix
Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ιπτάμενη κάμερα μεταδίδει ζωντανή εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού

Η νέα κάμερα ασφαλείας της Ring (θυγατρικής εταιρείας της Amazon) που παρουσιάστηκε χθες είναι ιπτάμενη, ονομάζεται Always Home Cam και ουσιαστικά είναι ένα μικρό...

Ξεκινά το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων που ιδρύθηκε από τη Cisco στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί στο κτίριο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων που παραχώρησε...

Προστίθεται νέα πλατφόρμα για τα μέτρα τοπικής εμβέλειας στο covid19.gov.gr

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την προσθήκη στο...

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Σχετικάάρθρα